Najpoznatija hrvatska Parižanka odabrala je francuski brend IZIPIZI

by | 4 veljače, 2020

Njezin stil u gradu teško je ne zamijetiti. Dovoljan je jedan pogled na Ines Heli i njezinu estetiku i sigurni smo da ćete ju zapamtiti. Njezina odjeća kao da je krojena po njoj, a kolekcija u njenom ormaru izgleda kao da je upravo dostavljena iz ormara chic Parižanki.

Možda bi nekima zvučalo pretenciozno kad kažemo da je Ines istinska ikona stila grada, no to su najčešće epiteti kojima ju obasipaju modni urednici i kritičari, novinari i stilisti.

Ines pored stila pazi da niti jedan detalj ne prepusti slučaju pa tako i kada bira naočale pomno pazi da i one odišu francuskim chicom. Njezin izbor pao je na klasične IZIPIZI modele i boje koji podižu i najviše basic kombinaciju, pa u konačnici outfiti izgledaju vrlo sofisticirano.

Popularni francuski brend naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj, što ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto. Dizajn je jednostavan i trendi, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Naočale su lagane, fleksibilne te su prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a dolaze u raznim modelima i bojama.

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći: naočale za čitanje s ili bez korekcije, naočale za zaštitu od ekrana, sunčane naočale, skijaške naočale, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj.

Tajna pariškog stila ne prestaje zanimati modni svijet, a ako i vi želite biti barem na tragu birajte jednostavnost i spontanost – upravo je to ključ stila koji Parižanke drže u svojim rukama.

Jedno je sigurno – za koje god IZIPIZI naočale se odlučili, ne možete pogriješiti!