Oda ljepoti: volite sebe svaki dan uz novu kolekciju donjeg rublja

Bogata i elegantna kolekcija koju možete nositi svaki dan kako biste se osjećali lijepo, snažno i samouvjereno!

by | 9 veljače, 2024

Intimissimi predstavlja novu kampanju za Valentinovo s pozitivnom porukom i osjećajem ljepote svaki dan – trenuci za sebe u kojima možete nositi Intimissimi proizvode i fokusirati se na svoju svakodnevnu udobnost.

Nova linija uključuje odgovarajuće komplete ukrašene finom čipkom i jedinstvenim vezom te romantičnim ili senzualnim detaljima. Svaki odjevni predmet na koži onoga tko ga nosi stvara pravo umjetničko djelo, gestu svakodnevne ljepote.

Zvijezde kampanje različite su serije: od poetične “Queen Of Hearts”, s uzorkom srca i tilom u bezvremenskim nijansama crne, do strastvene “Intricate Surface” koju karakterizira seksi privlačnost s prozirnom čipkom, intrigantnim križanjima i sitnim metalnim detaljima, te serije “Sweet Like Sugar”, sofisticirana linija koju karakterizira til ukrašen nježnim cvjetnim vezom i elegantnim porubima od satena.

Bogata i elegantna kolekcija koju možete nositi svaki dan kako biste se osjećali lijepo, snažno i samouvjereno; novo donje rublje Intimissimi savršen je dar za voljenu osobu ili za sebe da na Valentinovo proslavite ljubav u svim nijansama, s naglaskom na to da prije svega volite sebe.

Foto: PR