Mukama je kraj! Pronašli smo savršen poklon za njega za Valentinovo

Nova kolekcija donjeg rublja s klasičnim komadima, šaljivim printovima i ovogodišnjim novitetom - boksericama s aplikacijama

by | 8 veljače, 2024

Kako se bliži Valentinovo, potraga za savršenim poklonom postaje sve intenzivnija, a osobito kad je riječ o pronalasku nečeg posebnog za muškarca u vašem životu.

Bilo da kupujete za partnera, muža ili prijatelja, snalaženje u krajoliku poklona za Valentinovo za njega može biti i uzbudljivo i izazovno. Srećom, pronašli smo poklon koji će ovo Valentinovo učiniti nezaboravnim.

Valentinovo je pred vratima i Intimissimi Uomo predstavlja novu kolekciju “Valentinovo 2024.”. Kolekcija se sastoji od klasičnih artikala kao što su bokserice s printom do mikroprintova poput djeteline s četiri lista i bubamare koji se nude u žarkim bojama. Vraćaju se maksi printovi sa šaljivim tekstovima: “I’m on Fire” ili “Feeling Hot” za nezaboravnu zabavu.

Ove godine brend nudi novitete – bokserice s aplikacijama: model s dvostrukim srcem i crvenim uzorkom te model s apliciranom koalom od pliša.

Otkrijte savršene poklone za Valentinovo u Intimissimi Uomo prodavaonicama!

Foto: PR; Getty Images