Obožavamo Intimissimi grudnjake za savršene ljetne kombinacije

by | 9 kolovoza, 2023

Ljeto je još daleko od svoga kraja, a modni imperativ i dalje je apsolutno u znaku istaknutih dekoltea, izazovnih izreza haljina i majica.

Intimissimi grudnjaci bez naramenica savršeno se uklapaju i nadopunjuju ovaj ljetni trend, za koji imamo osjećaj da će se nastaviti i kad gležnjačama zagazimo u jesenski mood. Funkcionalno donje rublje također je izvrstan izbor koji dodatno apostrofira izgled uz koji filter na Instagramu više nije potreban.

Ako želite istaknuti obline uz efekt “druge kože”, a pritom prikriti male nesavršenosti i naglasiti svoju siluetu ispod svakog komada odjeće za wow efekt, Intimissimi doista ima rješenje za svaki oblik tijela, uz #bodypositivity vrijednosti u prvom planu.

Isprobale smo dobar dio kolekcije trenutačno dostupne na prodajnim mjestima, a ono što svakako možemo preporučiti iz kolekcije grudnjaka bez naramenica jest nešto u čemu većina vas može pronaći svoj fit.

  1. ANNA – Ovaj multifunkcionalni grudnjak može se nositi i prilagoditi odjeći na šest načina!
  2. GIADA – Pruža doista sjajnu bočnu potporu uz VELIKI raspon veličina!
  3. GIOIA – Idealan grudnjak za sve vas koje želite naglasiti dekolte, a da se pritom ne odreknete savršene udobnosti.

Cijelu kolekciju svakako pogledajte na službenoj web-stranici, i ne zaboravite pronaći model koji upravo vama najbolje odgovara na Intimissimi prodajnim mjestima!

Foto: PR