INSTAGRAM profili koji će vas zagrijati ove zime!

by | 2 studenoga, 2015

Točnije, riječ je o sedam najpoželjnijih muških modela današnjice.

Za vas smo odabrali samo najbolje, zato odvojite nekoliko minuta za potpuno uživanje u pogledu.

Nick Bateman

nick bate

Dobra vijest je to što ovaj dečko toliko voli biti bez majice, da nam je trebalo dosta vremena da izaberemo najbolju sliku. Ipak, ne žalimo se.

Jon Kortajarena

korajanera

Ovaj seksi Španjolac na slikama je uglavnom obučen, ali nećemo sitničariti. Također, obožava životinje, što je svakako veliki plus.

Jordan i Zac Stenmark

jordan i zac

Što je bolje od jednog zgodnog muškog modela? Dva i gotovo identična. Upoznajte blizance Zaca i Jordana, koji su u modnom svijetu od 2011. godine, a već su osvojili brojna ženska srca diljem svijeta.

Marlon Teixeira

marlon

Brazilci su zaista nezamjenjivi, a jedan od dokaza za to je i zgodni 23-godišnji Marlon. Obožava surfanje, skejtanje, putovanja, odlaske na plažu i gledanje filmova. Zvuči kao savršen dečko, a tako i izgleda.

David Gandy

gandy

Jedna slika govori više od tisuću uzdaha.

Sean O’Pry

sean o

Ako dosad niste znale za ovog ljepotana, onda ste za njega sigurno saznale iz novog spota Taylor Swift – “Blank Space”. Iako je Sean u spotu Taylor doveo na rub ludila, u pravom životu vjeran je samo jednoj – glumici Jessici McNamee. Pa, smijemo gledati zar ne?

Nathan Owens

owens

Na svom profilu, Nathan se često ispod slika zahvaljuje raznim suradnicima pa je vrijeme da se i mi zahvalimo na nečemu. “Muchas gracias” na onome tko je zaslužan za ovakvog ljepotana zaraznog osmjeha.

Izvor: LifeContent
Foto: Instagram