Ingrid Divković predstavila limitirane kartice s porukama koje umiruju duh

by | 12 prosinca, 2020

Riječka književnica i blogerica Ingrid Divković, koja je Hrvatsku i okolne zemlje osvojila svojim riječima, mislima i duhom, izdala je komplet kartica s porukama.

“Poetske kartice za dušu” na sebi nose bitne poruke te, kako sama kaže, duboke spoznaje i male životne blagoslove, koje će čitateljima i čitateljicama biti svojevrsni vodiči. U Instagram objavi putem koje je svoje čitatelje upoznala s posljednjom kreacijom iz svog pera, Ingrid je naglasila kako im napisane riječi možda neće biti jasne i poznate nakon prvog čitanja. No, napominje, riječi koje nose njezine kartice riječi su koje svi duboko nosimo u sebi.

U ovo nesigurno i čudno doba, doba naglih promjena koje utječu na cijelo čovječanstvo, “Poetske kartice za dušu” će, sigurni smo, biti utjeha i vodilja za kojom mnogi tragaju. Kartice će, osim dubokih misli te riječi ljubavi i utjehe, na sebi nositi i ilustracije, koje su nastale u suradnji s arhitekticom i dizajnericom Tamarom Musulin.

Kartice su limitirane, a moći će se naručiti isključivo putem Ingrid, koja je ponosna što je njezin proizvod u potpunosti hrvatski. Ovo je nešto posve drukčije iz njezine radionice, no napominje kako je to samo prvi od proizvoda koji svojim čitateljima i čitateljicama sprema.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by old soul poet (@ingrid_divkovic)

Foto: Ingrid Divković/Instagram