Idealna frizura za sezonu partyja – ovo je dodatak koji morate nabaviti

Trend koji se vratio

by | 2 prosinca, 2021

Ako još niste čuli za “vilinsku kosu”, kad vidite fotografiju, sigurni smo da će vas vratiti u 90-e i 2000-e kad smo si stavljali razne umetke u kosu i mi i zvijezde koje su u to vrijeme žarile i palile scenom.

Pa, čini se da se taj trend vratio. Još 2018. godine, K pop zvijezde počele su ga oživljavati, a sudeći po posljednjoj objavi Katy Perry, tanke, šljokaste i sjajne niti u kosi tek su sada opet zaživjele i nismo ljutiti zbog toga. Ove niti posebno će dobro ići uz dugu, sjajnu i potpuno ravnu kosu koja se svakako ove sezone nosi više nego ikad. U setu fotografija koji je Katy objavila promovirajući svoju turneju u Las Vegasu, vidimo je u odijelu à la Elvis Presley, no kosom sjajnijom od jednoroga, koje daju svojevrsni ombre efekt na kosi uz to što dovode lice do izražaja još više.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KATY PERRY (@katyperry)


I ne, Katy nije prva zvijezda koja se pojavila s ovim sjajnim nitima u kosi. Ako se vratimo deset godina unazad, na dodjelu Grammyja, možemo vidjeti Beyonce s jednakim umecima uz njezinu tada zlatno-plavu kosu. Čak i ako nemate frizera koji vam ih može ugraditi u kosu, bez brige, Amazon je tu da vam riješi sve brige.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ash Walker (@walker_ash)

Foto: Jason Merritt via Getty Images