Ida Prester upozorila roditelje na opasnost od naizgled bezazlene ozljede

by | 18 siječnja, 2021

Poznata pjevačica i voditeljica Ida prester jučer je (17. siječnja) na svom Instagram profilu podijelila ispovijest o nezgodi njezina sina koja se pretvorila u poprilično potresna 24 sata.

Prester je naglasila kako na svom Instagramu uvijek dijeli lijepe trenutke, no kako život nije satkan samo od toga, već i od teških te bolnih trenutaka. “To je sve život, nisu samo ruže”, naglasila je te je dodala kako se naizgled bezazlena nezgoda pretvorila u 24-satnu agoniju. Naime, njezin mlađi sin Rio prošlog je tjedna ozlijedio dva prsta pričepivši ih vratima. Zabrinuti roditelji odmah su kontaktirali liječnika te mu poslali fotografije kako bi mu pokazali crvenilo ispod noktiju.

Liječnik im je savjetovao mazanje jodom, no sljedeće je jutro prst požutio i hitno su se uputili kirurginji. Ispostavilo se da je bila potrebna terapija antibioticima odmah nakon ozljede, a Rio je poslan na hitnu operaciju odstranjivanja oba nokta. S obzirom na sve komplikacije koje je donijela pandemija koronavirusa, bilo je teško pronaći termin za operaciju.

No kad je sve prošlo, Ida je ovo potresno iskustvo odlučila podijeliti s drugim roditeljima kako bi ih upozorila te pozvala na oprez. Zaključila je da ne postoji gora stvar od bolesti djeteta te kako ne može ni zamisliti kroz što sve prolaze roditelji teško bolesne djece. “Sve je super, izrast će noktići, proći će ova traumica. A vi pazite na ta vrata, vrag ih odnio, a ako se što desi – ozbiljno se tome posvetite, nije zafrkancija uopće”, zaključila je te poslala podršku svim roditeljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Foto: Ida Prester/Instagram