I ovog vikenda čekaju vas odlični buvljaci u gradu Zagrebu. Nikako ne propustite!

by | 24 ožujka, 2023

Gotovo svaki vikend donosimo novosti s adresama buvljaka koji se održavaju u gradu Zagrebu, a dolaskom proljeća i ljepšeg vremena, vjerujemo da će ih biti sve više i više!

Činjenica jest da su buvljaci već sada dio naše kulture i svakodnevice te izvrsno mjesto za “uhvatiti” neki novi komad odjeće ili jednostavno samo otići s obitelji ili prijateljicama na druženje i na jedan sasvim drukčiji način provesti vikend.

Upravo sutra i u nedjelju čekaju vas tri super buvljaka, od kojih su dva humanitarna. Pink buvljak organizira se za “Za hrabricu Lorenu” koja boluje od najtežeg oblika spinalne atrofije te će sva sredstva biti namijenja upravo njoj, a udruga Merida prikuplja donacije za pomoć jer se bave pomoći i unapređenjem života životinja.

Buvljaci u gradu Zagrebu

Spring Vintage Bazaar // Figa Garden

Jedan odličan buvljak čeka vas već sutra, u subotu 25. ožujka, u vremenu od 11 do 18 sati. Mjesto je Figa Garden by Henrik, Gundulićeva 39. Prema službenoj obavijeti, tamo ćete pronaći vintage komade koje su za vas pripremile Mau Mau, Deee Vintage i Moon In Retro.

spring vintage bazzar

Pink buvljak

Pink Buvljak odlučio je svoj rad preusmjeriti u #solidarnishopping koji nastaje na tragu promišljanja kako da ugodnim druženjem uz glazbu i shopping ujedno nekome i pomognu. Zadržan je koncept buvljaka u kontekstu razmjene dobara između izlagača i posjetitelja, no izlagači svoju donaciju za sudjelovanje uplaćuju izravno određenoj inicijativi.

Svi posjetitelji također sudjeluju plaćanjem simboličnog upada na event, točnije minimalnom donacijom od 3 €.

SOLIDARNI SHOPPING_3 “Za hrabricu Lorenu” i upravo na ovom buvljaku prikupljaju se sredstva za hrabricu Lorenu! Jednogodišnja Lorena boluje od najtežeg oblika spinalne mišićne atrofije, a lijek koji joj je potreban da bi jednog dana mogla sjediti, stajati i hodati stoji 150 000 eura za samo jednu godinu liječenja.

Učinite dobro djelo i sudjelujte!

Mjesto i vrijeme: nedjelja 26. ožujka, od 11 do 17 sati; Grof Melin, Kožarska 19.

Meridin proljetni sajam i buvljak u Močvari

Vrijeme i mjesto: subota, 25. 3. 2023., 10-17 sati; klub Močvara, Trnjanski nasip BB
Sva prikupljena sredstva od prodaje bit će donirana Udruzi za pomoć i unaprjeđenje života životinja Merida, a moći ćete pronaći knjige, umjetnine, nakit, ručno rađene stvari…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UDRUGA MERIDA (@udrugamerida)

Foto: FB, Instagram, Unsplash