Hvalospjev Furla ženi

by | 19 studenoga, 2020

MAGNIFICA

Cvjetno-mošusno-voćna

Ovaj miris prirodno govori o intenzivnoj, šarmantnoj zavodljivoj i elegantnoj ženstvenosti. Razigrani pljusak mandarine, plave lavande i sočne breskve senzulano se povezuje s dragocjenim laticama jasmina i đurđicama. Sva senzualnost suhog jantara, vanilije i orhideje omotana dugotrajnošću sandalovine i treperavim mošusom.

ROMANTICA

Cvjetno-voćna

Sofisticirana ženstvenost pršti iz profinjenosti božura, dok moderna i živahna nota dolazi od crnog ribiza i lista Davane. Baršunasti dodir očaravajuće vanilije koja se veže s kremastom sandalovinom i odvažnim pačulijem u neočekivanom zagrljaju. Radosna kreacija zamišljena je da se nosi poput najelegantnijeg modnog dodatka.

IRRESISTIBILE

Cvjetno-zelena

Eterična ljepota ovog mirisa vrti se oko mirisnog buketa, gdje se čista bijela kamelija stapa sa zavodljivom tuberozom. Fascinantna kompozicija vodenih nota đurđice i razigranog cvijeta naranče. Osjetljiva i kompleksna, nematerijalna i opojna za suvremenu ženu.

PREZIOSA

Orijentalno-cvjetna

Šareno srce profinjenog senzualnog cvijeća, ruža i mirisni geranij ono je što čini ovaj miris jedinstvenim. Šafran i ružičasti papar plijene pažnju i sublimiraju cvjetnu jezgru u izvanredan trag. Na dnu, duet vanilije i antilopa daruju kompoziciju vječne elegancije. Miris koji govori jezikom luksuzne gracioznosti.

FAVOLOSA

Cvjetno-zelena

Miris koji privlači pozornost svojim modernim top notama grejpa i zelene mandarine koje vode do taktilnog srca zavodljivog cvijeća gdje se profinjenost magnolije stapa s otmjenošću božura. Zagrljaj bijelog mošusa i orcanoxa obavija miris nezaboravnim tragom. Za ženu koja živi, prepuna šarma i radosti.

Cijene:
Edp 30 ml – 328,10 kn
Edp 100 ml – 648 kn