Holivudske zvijezde savjetuju: Pročitajte njihove lekcije o starenju

by | 30 ožujka, 2016

Što su starije, žene su sve više suočene s pritiscima da ostanu što mlađe, a u Hollywoodu je to stanje izraženije više nego igdje drugdje. Stoga je pravo osvježenje pročitati mudre savjete o starenju nekih od najvećih zvijezda Hollywooda.

A special screening of The Dressmaker, attended by Kate Winslet at The Mayfair Hotel, London, 11 November 2015

Kate Winslet

“Iznenađuje me da netko može pomisliti kako žene nisu ljepše što su starije. Samopouzdanje dolazi s godinama, a ljepota je izravna posljedica samopouzdanja.”

Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Our Brand Is Crisis"

Sandra Bullock

“Jednom prilikom sam rekla svom sinu da ću ga voljeti i kad budem sijeda i još više izborana. Kada me pitao zašto imam bore, rekla sam mu da se nadam da su od smijanja!”

Još lekcija o starenju pročitajte na sljedećim stranicama…

Jennifer Lopez models Endless Jewelry collection

Jennifer Lopez

“Prije je bilo uvriježeno mišljenje da su dvadesete najbolje godine, a da je sve nakon toga samo spuštanje nizbrdo. Sada, s druge strane, žene shvaćaju da su bolje što su starije. Privlačne smo, zanimljivije i samouvjerenije nego što smo bile 10 godina prije.”

Actress Sigourney Weaver, wearing a fuchsia evening gown, attends the American Ballet Theatre's 75th Anniversary Diamond Jubilee Spring Gala at The Metropolitan Opera House on May 18, 2015 in New York City

Sigourney Weaver

“Važno je ostarjeti dostojanstveno, što i sama planiram. Bavim se sobom, disciplinirana sam i dobrog sam zdravlja. Ne planiram u mirovinu – vjerujem da moji najbolji dani tek dolaze!”

Oprah makes $70 million in one day from Weight Watchers

Oprah Winfrey

“Ljudi koji kriju svoje godine poriču istinu i doprinose sve lošijem stanju u kojem se nalazi naše društvo, stanju u kojem se cijeni ako se pravite da ste nešto što niste.”

Fashion designer Diane von Furstenberg attends the 5th Annual Coach and Friends of the High Line Summer Party

Diane Von Furstenberg

“Starenje ne možemo kontrolirati, ali možemo kontrolirati način na koji to radimo. Ja na svom licu vidim cijeli svoj život – svaka bora, svaka linija, svaka pjega priča svoju priču.”

2010 Academy Awards Archive Photos

Cameron Diaz

“Ponekad se čini kao da nismo uspjeli u životu ako s 40 godina ne izgledamo kao da nam je i dalje 25. Kao da se trebamo ispričati što nismo uspjeli suprotstaviti se prirodi! Za mene je starenje svojevrsna privilegija i osjećam se počašćenom što i mene to čeka.”

Special Screening of "TRUMBO"  at MOMA

Diane Lane

“Sve je to sastavni dio života. Naravno, iživciram se kad ugledam novu boru, ali to je ono što me na neki način povezuje s cijelom ljudskom rasom.”

2015 Baby2Baby Gala

Resee Witherspoon

“Sada se osjećam puno bolje nego kad sam bila u dvadesetim godinama. Znam tko sam, puno sam smirenija, a posljedično se osjećam i seksepilnije.”

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Splash