HOĆE LI BRAK POTRAJATI ILI NEĆE prvi znaju profesionalni fotografi vjenčanja po sitnicama koje radite

by | 22 travnja, 2019
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Kad par stane pred članove svoje obitelji i prijatelje, osobe koje su im važne u životu i jedno drugom kažu DA, svi vjeruju kako je to početak doživotnog braka i sreće to dvoje ljudi.

Ali, nažalost, to nije uvijek slučaj. Neke situacije i “sitnice” na vjenčanjima mogu biti alarm koji upozorava da taj odnos neće potrajati dugo. Barem ne dok ih smrt ne rastavi. Fotografi koji rade na vjenčanjima, na društvenoj mreži Reddit, naveli su kako su razvili “šesto čulo” kroz godine rada, a koje im “govori” hoće li neki brak potrajati ili neće. Ovo su znakovi koje su oni prepoznali… “Jedno vjenčanje bilo je sasvim neobično, održavalo se u šumi i sve je bilo ležerno, veganska hrana, ljudi sa svojim kućnim ljubimcima, stijena za penjanje i sl. No, mladenkina haljina nije stigla na vrijeme. Stajala je tamo u Mickey Mous haljini i tajicama te je bila jako nesretna i tužna.

Vjenčanje je trebalo početi u dogovoreno vrijeme, a ona nije imala haljinu za vjenčanje. Njezin zaručnik skinuo je svoju odjeću, ostao je u bijeloj majici i boksericama i rekao: “Idemo, vrijeme je.” Bilo je čudno imati mladoženju u boksericama i dlakavim nogama na fotografijama vjenčanja, no taj potez pokazao je kako će taj par zasigurno ostati zajedno.” Druga priča nije tako romantična, zapravo je znak da par neće imati sretnu budućnost…

“Mladoženja je nekoliko puta, kada njegova zaručnica nije gledala, namigivao organizatorici vjenčanja i njezinoj asistentici. Nije to bilo onako ležerno, kao: “Sve je u redu i hvala na brizi”, nego zavodljivo namigivanje kakvo se može vidjeti u noćnim barovima. Bilo je bizarno.” Još jedan primjer koji nije dobar znak na vjenčanjima, tvrde fotografi, jest potez kada par jedno drugom zabije komad torte u lice. Pokazalo se više puta kako su se parovi koji su to napravili na vjenčanju razveli. Stvar je poštovanja, osoba koja poštuje drugu to neće napraviti, iznerediti je pred očima svih prisutnih. Kad je jedan od partnera izrazito tih tijekom vjenčanja, to je znak da se nešto događa. Možda unutarnja borba s pitanjima je li to uistinu bio dobar potez, strah i sl. A takve situacije obično završe razvodom.

IZVOR: VECERNJI.HR