HIT PJESME KOJE pjevači mrze iz dna duše!

by | 20 kolovoza, 2016

Svi veliki izvođači sigurno imaju barem jednu pjesmu na repertoaru koju ne vole izvoditi, a publika s druge strane pada u trans kad je čuje. Neki su se toliko zasitili te neke pjesme da je rijetko izvode ili uopće ne. A među njima je ovih osam izvođača i njihovih osam mega hitova:

Oasis – Wonderwall
Iako su se Oasis povukli, njihove pjesme još uvijek žive, a definitivno je najveći hit među većinom fanova upravo “Wonderwall”. S njima se nikako ne slaže Liam Gallagher.

“Ne mogu jeb*** podnijeti su jeb*** pjesmu! Svaki put kad je moram pjevati, poželim povraćati.”

Na svu sreću, njegov brat Noel tako ne misli i još uvijek je izvodi na svojim koncertima s High Flying Birds. Sinoć, 16. kolovoza, zagrebačka publika ju je skupa s njim pjevala u prepunoj Tvornici. Hvala, Noel!

Lady Gaga – Telephone
Suradnja Lady Gage i Beyoncé na pjesmi “Telephone” je vjerojatno najveća suradnja desetljeća, ali Mother Monster baš i ne voli tu pjesmu, dapače, mrzi je. “Mrzim “Telephone”. Je li to užasno za reći? Najteže mi je slušati tu pjesmu…”, rekla je Gaga, a u pozadini se čulo kako se slamaju srca milijuna njezinih fanova.

“Čak ne mogu ni gledati spot za “Telephone”. Toliko je mrzim. Beyoncé i ja smo super zajedno, ali u videu je previše ideja i samo vidim kako mi se mozak prekuhava i poželim editirati sebe malo više”. A mi i dalje volimo gledati taj video.

Madonna – Like A Virigin
“Mislim da više ne mogu pjevati “Holiday” ili “Like a Virgin”. Jednostavno ne mogu, osim ako mi netko ne plati, na primjer, 30 milijuna dolara ili slično”, rekla je 2008. godine i dopunila sljedeće godine: “Iz nekog razloga ljudi misle da želiš čuti svoje pjesme kad ideš u restoran ili si u shoppingu. A tad uglavnom svira “Like a Virgin” i upravo nju ne želim čuti”.

Svejedno je pjesmu uvrstila na set listu za sljedeće dvije turneje. Shvatila je da publika mora biti zadovoljna.

Radiohead – Creep
Radiohead mrzi “Creep” kao što svijet mrzi ponedjeljak ujutro. Toliko da je Tom Yorke jednom fanu, koji je tražio pjesmu na koncertu, odbrusio: “Odj**i, dosta nam je te pjesme.” Prema navodim gitarista Eda O’Briena, distorzirani zvuk gitare na sredini pjesme je pokušaj Jonnyja Greenwooda da sabotira pjesmu tijekom snimanja. Ali onda se dogodilo čudo i sve su iznenadili kad su ove godine odsvirali pjesmu na jednom koncertu nakon sedam dugih godina pauze. Valjda je publika bila toliko dobra da su ih željeli nagraditi.

Lorde – Royals
Kad imaš debitantski singl koji dobije toliku pozornost i postane najveći hit te godine, nejasno nam je kako možeš misliti da je smeće. Ali upravo to misli Lorde za svoj “Royals”.

“Slušam ljude koji obrađuju tu pjesmu i daju joj svoj potpis, i slušam je u svakom obliku osim u onom koji sam ja izdala, jer shvaćam da zvuči užasno”, rekla je. “Zvuči kao melodija Nokije iz 2006. godine! Nijedna melodija nije cool ili dobra. Katastrofa je. Užasna… Ali je iz nekog razloga, kao takva, uspjela.”

Lily Allen – Air Balloon
Lily Allen nikad nije voljela okolišati, ali je njezina iskrenost u vezi singla “Air Balloon” iz 2014. godine svejedno iznenađujuća.

Kad joj je jedan fan na Twitteru rekao da su joj nove stvari, po njegovom mišljenju, “sranje”, ona je odgovorila: “Ono što si čuo do sada jest. Sve što mogu jest dati sve od sebe, diskografske kuće i radiopostaje ne žele puštati bolje stvari.” Super način za reklamiranje albuma, Lily.

Kesha – Die Young
Kad se 2012. godine dogodio stravični masakr u školi u Sandy Hooku, Keshin tadašnji singl “Die Young” razumljivo je povućen s radiopostaja. Pjevačica ne samo da je podržala tu odluku nego je i iskoristila priliku da bi rekla svima kako ionako nije bila sretna zbog pjesme. “Imala sam svoje nedoumice s “die young” stihom. Nisam željela pjevati taj tekst, a bila sam prisiljena”, napisala je tada na Twitteru.

Miley Cyrus – Party In The USA
Singl Miley Cyrus “Party In The USA” nije među najdražim pjesmama Miley Cyrus. Najblaže rečeno. Točnije, jako brzo se zasitila pjesme koju je napisala Jessie J. Na jednom privatnom partyju Miley je rekla DJ-u da može puštati bilo koju njezinu pjesmu samo ne tu.

Miley je u intervjuu razjasnila što je mislila: “Nikad neću reći da ne volim “Party in the USA” i da nisam zahvalna zbog nje. To bi bilo kao da moj tata kaže da mrzi “Achy Breaky”. Nikad je ne bi povukla. Ali ja nisam to, to nije nešto što želim pjevati, i ne želim da moj glas tako zvuči”, rekla je. OK, znači ne sviđa ti se?!

IZVOR: MTV.COM.HR | digitalspy.com