HIPPY GARDEN PREDSTAVLJA modnu priču intrigantnog naziva -„For Her“

by | 9 srpnja, 2019

Nevjerojatno atmosferična modna kampanja priziva neko drugo vrijeme gdje vladaju idealizirane ikone inspirirane mentalnim i emotivnim etiketama. Ne uplićući se u komplicirane forme, slojeve, uzorke ili boje, Đurđica Vorkapić stvorila je vrlo snažne i bezvremene komade visoke mode, vjerno njegujući prepoznatljiv kod brenda.

Svaki komad  je pomno osmišljeni dio zaokružene priče, a naglasak je i ovog puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i funkcionalnim ogrtač-haljinama. Luksuzni materijali i svijetle nijanse možda i nisu najbolji izbor za svakodnevne aktivnosti. No svakako odražava sve ono što Hippy Garden predstavlja – luksuz i raskoš koje bismo svi u životu barem jednom voljeli iskusiti.

Fotografije potpisuje uspješni modni fotograf Šime Eškinja, za make-up je zaslužna jedna od najpoznatijih domaćih make-up artistica Sanja Agić, a frizure elitni zagrebački frizerski salon “Evelin”. U kampanji su sudjelovali modeli Manuela M. Vasiljeva M. i Korina B. Cijela kolekcija dostupna je na poznatoj modnoj adresi, Hippy Garden Masarykova 5. u Zagrebu, te na HIPPYGARDEN.COM