HELEN MIRREN SE RASPRIČALA o prvoj dami, a pritom izvrijeđala sve Slovence i državljane istočno od Macelja i Bregane

by | 30 rujna, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Britanska glumica Helen Mirren, poznata kao feministkinja i osoba “bez dlake na jeziku” te glasna kritičarka aktualnoga američkog predsjednika Donalda Trumpa, u razgovoru za američki ženski časopis “Allure” nije poštedjela kritika ni Melaniju i Ivanku Trump.

Slavna Oskarovka, koja je nedavno proslavila 72. rođendan, pojavila se na naslovnici najnovijeg broja “Allure”, za koji je govorila o politici, obitelji Trump, o svojoj mladosti, starenju….

Kritički se osvrnula na ulogu Melanije i Ivanke Trump, izjavivši da ni jedna ni druga, kao prva dama i kao prva kći, ne čine apsolutno ništa kako bi zaustavile Donalda Trumpa u njegovim kontroverznim političkim potezima, prenosi časopis “People”.

Komentirala je snimku na kojoj je Melanija odgurnula ruku svojega supruga.

“Gledala sam tu snimku i pomislila da je ona jedna od najmoćnijih žena na svijetu jer ga može srušiti. To je zamalo i učinila… i to samo jednom rukom. Jasno mu je dala do znanja da je ne dira. Znate, ja sam podrijetlom iz istočne Europe, a mi imamo mračne duše. Vidjet ćete, ta mračna slovenska duša uskoro će isplivati na površinu”, rekla je Mirren.

Glumica je bila puno oštrija prema Trumpovoj ljubimici, najstarijoj kćeri Ivanki i njezinoj nedavno objavljenoj knjizi “Women Who Work” (Žene koje rade).

Priznala joj je retoričke vještine, uz opasku da je sadržaj Ivankinih riječi i govora isprazan.

“Njezina knjiga nema veze s tim kako većina današnjih žena uistinu živi. Savjetuje im da si priušte vrijeme za sebe kako bi, primjerice, otišle na masažu i meditaciju. Ma dajte, molim vas”, komentirala je slavna glumica.

Za vrijeme predizborne kampanje Trumpa je nazvala “dinosaurom koji je neprijateljski raspoložen prema ženama”.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: JUTARNJI.HR