Hansaplast rutina za dvostruko brže obnavljanje kože!

by | 24 rujna, 2018

Bilo da se radi o malenoj posjekotini na prstu ili ogrebotini na nozi, površinske ozljede su dio životne svakodnevice. Ponekad je teško odrediti hoćemo li sami sanirati površinsku ozljedu kod kuće ili pak potražiti liječničku pomoć. Nasreću saniranje površinskih rana više ne mora biti problem! Ovisno o vrsti, veličini i dijelu tijelu na kojem se nalazi površinske ozljede mogu se jednostavno sanirati kod kuće. Stručnjaci iz Hansaplasta predlažu 3 jednostavna koraka u njezi površinskih rana koji će spriječiti infekciju i potaknuti dvostruko brže zacjeljivanje bez ožiljaka.

ČIŠĆENJE:

Čišćenje površinske rane od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako bi se spriječili mogući problemi, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože s udaljenosti od otprilike 10 cm po čitavom području površinske ozljede. Ponovite ako je potrebno te nježno osušite ranu tapkajući gazom oko rane.

ZAŠTITA:

Nadalje, važno je zaštititi površinsku ozljedu od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osiguralo neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ranu Hansaplast flasterom koji najviše odgovara vašim potrebama. Svakodnevno mijenjajte flaster osim ako vam liječnik nije drugačije preporučio.

OBNAVLJANJE:

Pomozite obnavljanju kože s maksimalnim estetskim učinkom s redovitim nanošenjem Hansaplast masti za obnavljanje kože. Mast se može koristiti na svim površinskim ozljedama u bilo kojoj fazi obnavljanja kože. Ako je potrebno, zaštitite površinsku ozljedu nekim od standardnih Hansaplast flastera kao što su Classic, Elastic, Universal ili Sensitive.

HANSAPLAST ANTIBAKTERIJSKI SPREJ ZA VANJSKO ČIŠĆENJE KOŽE

Nježan i bezbolan antibakterijski sprej za čišćenje površinskih ozljeda

Prilikom površinskih ozljeda oštećena je zaštitna barijera kože što omogućuje prodiranje prljavštine i bakterija u tijelo. To može uzrokovati infekcije čiji rezultat je daljnje oštećenje kože i produljeni postupak zacjeljivanja. Ukoliko infekcija nije odgovarajuće tretirana može se proširiti i uzrokovati ozbiljnije komplikacije

Novi Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože pruža jednostavno rješenje za čišćenje površinskih ozljeda kao što su posjekotine, ogrebotine i žuljevi. Po savjetu liječnika može se koristiti i kod postoperativne njege rana.

  • Učinkovito štiti površinske ozljede od infekcije
  • Brza i bezbolna primjena
  • Ne sadrži bojila – bez mrlja na odjeći
  • Prikladno za korištenje na dječjoj i osjetljivoj koži
  • Pakiranje omogućuje korištenje iz svih kuteva

ZAŠTITA IZ HANSAPLASTA

Odgovarajući flaster za zaštitu svih vrsta površinskih ozljeda

Kada su izložene površinske ozljede moraju se nositi s brojnim vanjskim čimbenicima kao što su voda i bakterije koje mogu dovesti do infekcije, oticanja ili drugih komplikacija. Držati površinsku ozljedu zaštićenom ključ je zacjeljivanju. Ovisno o vrsti i veličini Hansaplast flasteri pružit će odgovarajuću zaštitu.

Tagovi: