Hansaplast limitirani flasteri s veselim dizajnom

by | 3 srpnja, 2018

U prodaji su potpuno novi šareni flasteri koji će odgovarati svakom raspoloženju, odjeći i osobnosti; podsjećajući vas na najvažniju stvar u životu: Ne brinite se, budite sretni! Moderni flasteri savršeno će se uklopiti u svaki ljetni look. Ovisno o raspoloženju, izaberite između veselih uzoraka i tropskih boja.

Ograničena serija Hansaplast flastera s uzorcima i bojama pruža pouzdanu zaštitu za sve vrste malih rana i posjekotina. Oblici i boje su sigurni i bezbolni za uklanjanje. Fleksibilni materijal je otporan na vodu i štiti ranu od prljavštine.

Nemojte podcjenjivati male rane! Svako malo oštećenje kože zaslužuje posebnu pažnju i pravilnu njegu kako bi koža pravilno zacijelila. Nasreću, većina svakodnevnih ozljeda su manje ozljede i mogu se riješiti upotrebom Hansaplast “Don’t worry, be happy” veselih flastera.

Zlatno pravilo malih rana

Očisti, dezinficiraj i zaštiti ranu “Don’t worry, be happy” flasterom

Očisti!

Čistim rukama pažljivo očistite ranu, isperite hladnom vodom, a zatim tapkanjem osušite područje. Izrane uklonite strana tijela, poput prljavštine i pijeska. Manja će rana uskoro prestati krvariti, a ako krvarenje ne prestane, lagano pritisnite mjesto s neljepljivim jastučićem sve dok krvarenje ne prestane.

Zaštiti!

Pokrijte ranu ili ogrebotinu šarenim “Don’t worry, be happy” flasterom. Flaster će zaštititi ozlijeđenu površinu od trenja, bakterija i zaraze, apsorbirati tekućinu iz rane i stvoriti uvjete u kojima će rana nesmetano i brzo zarastati.

Dezinficiraj!

Svako puknuće kože podložno je ulasku bakterija stoga očistite ranu ili ogrebotinu s odgovarajućim dezinficirajućim sredstvom.

Flasteri se moraju redovito mijenjati kako se bi prekinuo proces zarastanja. Nakon što ste se porezali ili ogrebli, tijelo započinje proces zarastanja. Nemojte dirati kraste! Dirate li krastu, možete ponovno otvoriti ranu, omogućiti ulazak bakterija i napraviti još veći ožiljak.

Ako se rana produbljuje, krvari ili postoje znakovi infekcije, poput crvenila, oticanja ili topline, zatražite pomoć liječnika.

Male rane i ozljede ne mogu se spriječiti, ali zato uvijek možete biti spremni na njih.

Budite smireni i umirite ozlijeđenu osobu, a djeci objasnite što radite, koliko to može boljeti i utješite ih da će se uskoro bolje osjećati.

Neka “Don’t worry, be happy” flasteri budu uvijek s vama!

Hansaplast Don’t worry, be happy flasteri:

  • 16 flastera u pakiranju
  • 2 pakiranja za sakupiti – svaki s različitim veselim dizajnom
  • Flasteri prianjaju čvrsto uz kožu, ali se lako skidaju.
  • Rana je zaštićena od nečistoća i bakterija kako bi što brže zacijelila.
  • Neljepljivi jastučić štiti i pruža udobnost.
  • Pogodni i za nježnu, osjetljivu dječju kožu

Tagovi: