Hansaplast antibakterijski sprej za brzo i bezbolno čišćenje površinskih ozljeda!

by | 4 veljače, 2019

JEDNOSTAVNO I SIGURNO OBNAVLJANJE KOŽE U 3 KORAKA

Bilo da se radi o malenoj porezotini na prstu ili ogrebotini na nozi, površinske ozljede su dio životne svakodnevice. Ponekad je teško odrediti hoćemo li sami sanirati površinsku ozljedu kod kuće ili pak potražiti liječničku pomoć. Nasreću, saniranje površinskih rana više ne mora biti problem! Ovisno o vrsti, veličini i dijelu tijelu na kojem se nalaze, površinske ozljede mogu se jednostavno sanirati kod kuće. Stručnjaci iz Hansaplasta predlažu tri jednostavna koraka u njezi površinskih rana koja će spriječiti infekciju i potaknuti dvostruko brže zacjeljivanje bez ožiljaka.

Čišćenje površinskih ozljeda – prvi korak za optimalno obnavljanje kože

Čišćenje površinske rane od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako bi se spriječili mogući problemi, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože s udaljenosti od otprilike 10 cm po cijelom području površinske ozljede. Ponovite ako je potrebno te nježno osušite ranu tapkajući gazom oko rane.

HANSAPLAST ANTIBAKTERIJSKI SPREJ ZA VANJSKO ČIŠĆENJE KOŽE

 • Nježan i bezbolan antibakterijski sprej za čišćenje površinskih ozljeda

Prilikom površinskih ozljeda oštećena je zaštitna barijera kože što omogućuje prodiranje prljavštine i bakterija u tijelo. To može uzrokovati infekcije čiji rezultat je daljnje oštećenje kože i produljeni postupak zacjeljivanja. Ako infekcija nije odgovarajuće tretirana, može se proširiti i uzrokovati ozbiljnije komplikacije.

Novi Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože pruža jednostavno rješenje za čišćenje površinskih ozljeda kao što su posjekotine, ogrebotine i žuljevi. Po savjetu liječnika može se koristiti i kod postoperativne njege rana.

 • Učinkovito štiti površinske ozljede od infekcije
 • Brza i bezbolna primjena
 • Ne sadrži bojila – bez mrlja na odjeći
 • Prikladno za korištenje na dječjoj i osjetljivoj koži
 • Pakiranje omogućuje korištenje iz svih kuteva

Zaštita površinskih ozljeda

Kada su izložene, površinske ozljede moraju se nositi s brojnim vanjskim čimbenicima kao što su voda i bakterije koje mogu dovesti do infekcije, oticanja ili drugih komplikacija. Držati površinsku ozljedu zaštićenom ključ je zacjeljivanja. Ovisno o vrsti i veličini, Hansaplast flasteri pružit će odgovarajuću zaštitu.

Obnavljanje površinskih ozljeda

Pomozite obnavljanju kože s maksimalnim estetskim učinkom s redovitim nanošenjem Hansaplast masti za obnavljanje kože. Mast se može koristiti na svim površinskim ozljedama u bilo kojoj fazi obnavljanja kože. Ako je potrebno, zaštitite površinsku ozljedu nekim od standardnih Hansaplast flastera kao što su Classic, Elastic, Universal ili Sensitive.

HANSAPLAST MAST ZA OBNAVLJANJE KOŽE

Kada smo ozlijeđeni, očekujemo kako će površinska ozljeda brzo zacijeliti bez ostavljanja ožiljaka. Nažalost, zacjeljivanje površinskih ozljeda zahtjevan je proces i mnogi čimbenici mogu ga usporiti.

Stručnjaci iz Hansaplasta predlažu svakodnevno nanošenje Hansaplast masti za obnavljanje kože sve dok površinska ozljeda u potpunosti ne zacijeli kako biste dvostruko ubrzali proces zacjeljivanja bez ostavljanja ožiljaka. Hansaplast mast za obnavljanje kože stvara zaštitnu barijeru na površinskoj ozljedi stvarajući idealnu okolinu za brže zacjeljivanje.

 • Potiče dvostruko brže zacjeljivanje
 • Smanjuje mogućnost nastanka ožiljaka
 • Za sve vrste površinskih rana
 • Pogodno za korištenje na koži djece i dojenčadi
 • Bez parfema, boja i konzervansa
 • Prikladno za vegane (bez sastojaka životinjskog podrijetla)

Površinske rane tretirane Hansaplast masti pokazale su značajan napredak u obnavljanju kože i bolji estetski učinak u odnosu na netretirane površinske rane (*u usporedbi s netretiranim površinskim ranama).

Tagovi: