Gwyneth Paltrow: Udaja je moja najbolja odluka

by | 7 srpnja, 2013

Iako Gwyneth Paltrow i Chris Martin vrlo rijetko u javnosti govore o svom privatnom životu i braku, glumica je u intervjuu za magazin “Good Housekeeping” odlučila otkriti neke detalje koji nisu vezani uz njezinu karijeru.

Na pitanje koja je najbolja odluka koju je donijela u životu, Gwyneth je kratko odgovorila: “Udaja za mog supruga“.

Glumica je pričala i o njihovoj djeci, devetogodišnjoj Apple i sedmogodišnjem Mosesu, priznavši da su oni njezin najveći dosadašnji uspjeh. Imala sam puno sreće i dobila sam dvoje zdrave djece. Uživam u njihovom odrastanju i promatranju ovo dvoje nevjerojatnih bića dok postaju ono što jesu“, rekla je ona.

Oskarovka je istaknula da njezin savršen dan podrazumijeva druženje s obitelji, a večera s njezinim preminulim ocem joj je jedna od najdragocjenijih uspomena.

Najviše volim subotom ujutro odspavati malo duže i onda provesti opušteni dan sa svojom obitelji, kuhajući, smijući se i družeći se“, rekla je Gwyneth prije nego što se prisjetila dragih obiteljskih trenutaka: “To je bila jedna večera s cijelom mojom obitelji. Moj tata je još uvijek živ, a tu su bili i moji baka i djed. Išli smo u posjet mom bratu koji je studirao u New Orleansu“.

Izvor: Life Content
Foto: Sipa