Gwyneth Paltrow: Teško je biti u braku

by | 4 svibnja, 2013

Iako ne voli pričati o svom privatnom životu, Gwyneth Paltrow nedavno je u jednom intervjuu progovorila o braku s Chrisom Martinom, frontmenom grupe “Coldplay”, te je priznala da joj u braku ne cvjetaju ruže.

Poznati par na prvi pogled vodi miran obiteljski život sa dvoje djece – osmogodišnjom Apple i sedmogodišnjim Mosesom. Ipak, da ništa nije idealno, glumica je otkrila u posljednjem intervjuu za časopis Glamour.

“Teško je biti u braku. Prolazite kroz neke divne trenutke, ali i kroz užasne periode. Isti smo kao i bilo koji drugi par. Jednom sam pitala oca kako su on i moja majka uspjeli ostati u braku 33 godine. On je odgovorio: ‘Pa, nikada nismo htjeli razvesti se u isto vrijeme’. Mislim da je to ono što se događa”, izjavila je Gwyneth.

Glumica tvrdi da su ona i Chris dobri prijatelji, ali da imaju potpuno drugačiji karakter. “Smijemo se zajedno, dobri smo prijatelji, volimo raditi iste stvari. Nikad ga ne ispitujem gdje je bio i ne govorim mu kada treba doći kući. Ne zahtijevam puno toga od njega jer mislim da je on jako talentiran i da radi nešto dobro za ovaj svijet”, dodala je Gwyneth.

Izvor: Life Content
Foto: Sipa