Gwyneth Paltrow: Ne želim imati više djece jer se bojim postporođajne depresije

by | 9 rujna, 2013

Gwyneth Paltrow je nakon rođenja drugog sina Mosesa pala u postporođajnu depresiju. Upravo zbog toga ne želi imati više djece.

Ovo je prvi put da je 40-godišnja glumica priznala svoj veliki strah od iskustva kroz koje nikako ponovno ne bi željela proći, a od kojeg je prošlo 7 godina, koliko je i star njezin sin.

Voljela bih imati još jedno dijete no nisam sigurna bih li više mogla mijenjati pelene‘, izjavila je u intervjuu kojeg prenosi Daily Mail.

Također, nakon rođenja sina Mosesa pala sam u strašnu depresiju. Bilo mi je to jako čudno jer sam nakon prvog poroda bila nevjerojatno sretna. No, nakon Mosesa mi je trebala godina dana da se izliječim‘, priznala je Gwyneth, koja s pjevačem Coldplaya, 36-godišnjim Chrisom Martinom ima i kćer Apple.

No, ovo nije prvi put da zvijezda filmova Iron Man pati od psihičkih problema.

Već je govorila o stanju u koje je pala nakon prekida s Bradom Pittom 1997. godine. Rekla je kako se tada osjećala kao da ju je prekrio crni oblak. Nakon očeve smrti 2002. godine dijagnosticirana kojoj je depresija.

Gwyneth i Chris su prošle godine kupili kuću u Los Angelesu jer se ona nije osjećala dobro zbog činjenice kako će napuniti 40 godina.

Izvor: dnevnik.hr
Foto: Sipa