Napokon smo dočekali make-up liniju Gwen Stefani

Ikona 90-ih lansirala svoju liniju

by | 27 veljače, 2022

Da, dobro ste pročitali, Gwen Stefani, jedna od najvećih ikona 90-ih i 2000-ih, napokon je odlučila lansirati svoju make-up liniju.

I priznajemo, nimalo nas ne čudi ovaj genijalan nastavak na njezin unikatan stil i uvijek upečatljive make-up lookove, pa čak i onda kada ide na čistu klasiku. Ako niste znali, Gwen je i počela svoju radnu karijeru kao make-up artist u Californiji, a nekoliko desetljeća kasnije nastao je GXVE, od kojih G stoji za Gwen, a X za poljupce, no izgovara se GIVE.

Kolekcija se sastoji od različitih beauty proizvoda za pripremu kože (skincare) i šminku, a sve je inspirirano njezinim crvenim usnama, tušem za oči i obrvama koje nosi još od 90-ih. Konkretno, nekoliko različitih formulacija i tekstura ruževa (mat, satenski i tekući), od kojih svi imaju njenu ultimativnu crvenu nijansu pod imenom Original Recipe. Također, u kolekciji se nalaze sjenila, plavi i crni tuš u olovci, olovke za obrve u sedam različitih nijansi i ulje za lice koje djeluje poput primera.

Naravno, svi proizvodi su veganski i cruelty-free jer Gwen već dugo priča o tome koliko joj je bitan taj aspekt, i dolaze u efektnim ambalažama s metalik naglascima. Početkom ožujka dolaze u Sephoru, pa se nadamo da ih uskoro možemo očekivati i u Europi.

Foto: PR , Rich Fury via Getty Images