Goveđa salata

by | 19 veljače, 2014

Sastojci:

  • 600 g govedine
  • 8 srednjih kiselih krastavaca
  • 2 glavice luka
  • 200 g mariniranih šampinjona
  • 1 vezica peršina
  • 3 žlice senfa
  • 2 dl vrhnja
  • 0,5 dl maslinovog ulja
  • 3 žlice jabučnog octa
  • mješavina začina
  • papar

Priprema:

1. Govedinu skuhati kako bi omekšala, a zatim ju ocijediti od suvišne tekućine i sitno nasjeckati.
2. Luk očistiti i narezati na rebarca.
3. Kisele krastavce i marinirane šampinjone narezati na štapiće.
4. Peršin što sitnije nasjeckati, pa pomiješati s vrhnjem, senfom, uljem, jabučnim octom i začinima po želji.
5. U odgovarajućoj posudi pomiješati nasjeckanu govedinu, kisele krastavce, luk i marinirane šampinjone. Preliti smjesom od senfa i dobro izmiješati.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept