


Sastojci:
- 600 g govedine
- 8 srednjih kiselih krastavaca
- 2 glavice luka
- 200 g mariniranih šampinjona
- 1 vezica peršina
- 3 žlice senfa
- 2 dl vrhnja
- 0,5 dl maslinovog ulja
- 3 žlice jabučnog octa
- mješavina začina
- papar
Priprema:
1. Govedinu skuhati kako bi omekšala, a zatim ju ocijediti od suvišne tekućine i sitno nasjeckati.
2. Luk očistiti i narezati na rebarca.
3. Kisele krastavce i marinirane šampinjone narezati na štapiće.
4. Peršin što sitnije nasjeckati, pa pomiješati s vrhnjem, senfom, uljem, jabučnim octom i začinima po želji.
5. U odgovarajućoj posudi pomiješati nasjeckanu govedinu, kisele krastavce, luk i marinirane šampinjone. Preliti smjesom od senfa i dobro izmiješati.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept



