SADA STE SVI U PRVOM REDU REVIJA! Google omogućio pristup Fashion Weeku

by | 18 ožujka, 2017

Tech talk: Google granted Fashion Week access

Fashion Week je jedan od najekskluzivnijih događaja koji je do sada imao ograničen pristup samo za djelatnike modne industrije. Sada vam je Google omogućio da i vi prisustvujete Tjednu mode. Time je učinio veliki korak. Omogućio je korisnicima interneta praćenje zbivanja s modnih pista uživo. Preko LiveStreaminga možete pratiti modni sadržaj i program koji se odvija u nekoliko različitih gradova kao što su: New York, London, Milano i Pariz.

Korištenjem stiliziranih algoritama, Google nastoji kroz svoju tražilicu spojiti krajnje potrošače i brendove poput Marca Jacobsa, Caroline Herrere, Burberryja, Guccija i Louisa Vuittona, koji su se već udružili s Googleom i odlučiti proširiti svoj modni sadržaj s cijelim svijetom.

Značajka koja je po prvi put predstavljena prošle sezone, već vidi svoj odmak od klasičnog e-shopa prema svom sadržaju i pokrivenosti. Tehnološki div također se nedavno udružio s Britanskim modnim vijećem, koje mu je u središtu interesa kreativna industrija. Nakon toga, uslijedilo je partnerstvo s Ivyrevelom, s kojim su se udružili kako bi pokrenuli digitalnu modnu aplikaciju Coded Couture. Za korištenje Googleovih vijesti, jednostavno u tražilicu upišite „Fashion Week”.

Lorena Markoč