GLUMICA Leah Remini tvrdi da je Tom Cruise vražja osoba

by | 11 rujna, 2017

https://www.instagram.com/p/BS4kr7bgiH8/

Glumica Leah Remini, najpoznatija po ulozi u seriji “Kralj Queensa”, ponovno je progovorila o svom višegodišnjem iskustvu kao članica Scijentološke crkve, no ovaj se put osvrnula na njezina najpoznatijeg člana – glumca i bivšeg prijatelja Toma Cruisea

Na postavljeno pitanje o tome je li Tom Cruise dobra osoba, američka glumica je bez zadrške odgovorila da nije, nastavljajući: “On je javna ličnost koja vas gleda ravno u oči, rukuje se s vama i grli vas, no u stvarnosti on je potpuno drukčiji. Netko bi mogao reći da smo svi različiti kada je u pitanju javni i privatan život, no osobe koje ga okružuju i rade za njega, pa čak i sljedbenici Scijentološke crkve, reći će vam da je Tom vražja osoba.”

Remini je napomenula kako neki ljudi s kojima je surađivala u prošlosti mogu reći isto za nju, no Toma Cruisea kao jednog od najistaknutijih članova Scijentološke crkve smatra gorim. “On je nevjerojatno sličan Davidu Miscavigeu. Mogli bi biti blizanci”, opisuje Toma Cruisea referirajući se na čelnika scijentološke zajednice.

Glumica Leah Remini napustila je Scijentološku crkvu 2013. godine, a svoje iskustvo podijelila je u knjizi “Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology”, da bi nedugo zatim snimila dokumentarnu seriju “Leah Remini: Scientology and the Aftermath”, zbog koje se ponovno aktivirao njezin javni rat sa scijentolozima.

Leah, koja je javnosti najpoznatija po ulozi u seriji “Kralj Queensa”, optužuje Scijentološku crkvu za laži i seksualno zlostavljanje. “Cijeli moj život bio je posvećen scijentolozima. Nisam se mogla pomiriti s tim da je sve ono što radim lažno. Borite se za svoju obitelj. Borite se za kćeri, sinove. Probudite se”, svojedobno je izjavila.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: TPORTAL.HR