Glazbena diva Gabi Novak u “Čarobnoj ljubavnoj priči”

by | 29 siječnja, 2013

Glazbena diva Gabi Novak za Valentinovo će se pridružiti Mariji Husar na koncertu za pamćenje. ČAROBNA LJUBAVNA PRIČA jedinstven je glazbeni događaj kao poklon za Dan zaljubljenih.

Najljepše Valentinovo u Zagrebu ove nas godine očekuje u Hypo centru. Legendarna diva hrvatske estrade Gabi Novak pridružit će se glazbenici Mariji Husar u ČAROBNOJ LJUBAVNOJ PRIČI. Jedinstvena je to glazbeno – gastro priča koju Marija već tri godine zaredom posvećuje svim ljubiteljima glazbe. U četvrtak, 14. Veljače, od 20 sati Mariji će se pridružiti i prijatelji glazbenici te zajedno s njom slaviti praznik ljubavi.

“Radujem se i jako me veseli koncert, prije svega jer je Valentinovo jedan lijepi dan i prilika da budemo s voljenom osobom. Najviše se veselim što ću ponovno pjevati s Marijom. Grupa Divas bila mi je posebno draga i sretna sam što je Marija krenula svojim putem i nije odustala od glazbe. Želim da nam svima ta večer prođe u lijepom sjaju u odnosu na sve ružno što nas okružuje. Nastojat ćemo oraspoložiti i na trenutak izolirati sve prisutne od svih ružnih stvari i slaviti ljubav“ – izjavila je Gabi Novak uoči koncerta.

U večeri ispunjenoj emocijama, poseban glazbeni repertoar vodi nas kroz razne glazbene žanrove, a vrhunske gastro delicije i probrana vina slavlju ljubavi pridodat će posebnu čar. U ovoj nesvakidašnjoj večeri Marija nas vodi u svoj svijet emocija koje želi podijeliti s nama i podsjetiti nas da je ljubav vrijedna života. Uoči ČAROBNE LJUBAVNE PRIČE, za Valentinovo, izlazi live CD s prošlogodišnjih live nastupa u Hypo centru.

All inclusive ulaznice za ČAROBNU LJUBAVNU PRIČU mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili u Hypo uredu, na adresi Josipa Marohnića 1, te na stranici www.entrio.hr.