Gisele Bündchen je predstavila svoju kuharicu sa zdravim i jednostavnim receptima

Zdravi recepti s organskim namirnicama

by | 29 ožujka, 2024

Gisele Bündchen, svjetski poznata manekenka i zagovornica zdravog načina života, nedavno je predstavila svoju novu kuharicu pod nazivom Nourish: Simple Recipes for Body and Soul.

Knjiga donosi 100 ukusnih recepata pripremljenih od svakodnevnih namirnica. Ova knjiga nije samo još jedan projekt za nju – to je pravi izraz njezine strasti prema zdravoj prehrani, što potvrđuju i njezina brojna gostovanja i promocije.

gisele bundchen kuharica

Gisele je uvjerena da zdravlje počiva na hrani koju unosimo. Njezini recepti se temelje na zdravim proteinima, povrću bogatom hranjivim tvarima te namirnicama bez glutena. Sastojci poput bademovog brašna, ulja avokada i datulja čine temelj njezine kuhinje.

Njezin pristup prehrani je jednostavan: većinu obroka čini povrće, a Gisele je eliminirala i grickalice, čak i one koje se smatraju zdravima.

Čim ustane, pije čašu mlake vode s limunom i prstohvatom keltske soli.

gisele bundchen kuharica

Iako se ne smatra kuharicom, uživa u pripremi hrane i planiranju obroka na način koji je praktičan i koristan. Njezina knjiga, s 256 stranica, nudi zanimljive recepte podijeljene u tematska poglavlja. Osim recepata, knjiga potiče na vođenje dnevnika koji pomaže postavljanju ciljeva za zdraviju prehranu te smanjenje otpada.

Dostupna je u prodaji od 26. ožujka.

gisele bundchen kuharica

gisele bundchen kuharica

Pročitajte: Šest anti-age namirnica koje usporavaju starenje 

Foto: Instagram @gisele