GENIJALNE TORBICE INSPIRIRANE LEGO KOCKICAMA koje su oduševile sve fashionistice!

by | 6 lipnja, 2016

Kao mlada 20-godišnjakinja, dizajnerica Maria Sole Cecchi u svom obiteljskom domu u Firenci počela se igrati i eksperimentirati Lego kockama i njima ukrašavati svoje stare torbe. Tako se rodila ideja za njezin brend Les Petits Joueurs, koji je svjetlo dana ugledao tek nekoliko godina kasnije.

Nakon selidbe u Pariz, a potom u São Paolo, sama je postala ambasadoricom svojih kreativnih torbica koje su u kratkom roku postale predmetom žudnje svih trendseterica, glumica i modela. Pojavile su se na naslovnicama Voguea, Ellea i Harper’s Bazaara, a nijedan tjedan mode više ne može proći bez da neki od street style fotografa svojim objektivom ne uhvati barem jednu osobu koja nosi Les Petits Joueurs torbicu.

Ove razigrane modne dodatke prigrlile su i velike zvijezde svijeta mode poput Kendall i Kylie Jenner, Amal Clooney, Olivije Palermo, Eve Chen i brojnih drugih.

U novoj kolekciji, osim Lego kockama, Sole se poigrala i sitnim šarenim perlicama kojima je prekrila kompletno površine svojih kožnih torbica, kreirajući razne motive poput mozaika, ili ih pak nižući u resice. Modeli variraju od većih poslovnih, preko popularnog bucket modela, do minijaturnih verzija idealnih za upotpunjavanje neke jednostavne večernje kombinacije. Torbice su dostupne u više od 145 zemalja svijeta.