Genijalne papuče s kojima ćemo uživati u zimi

by | 6 listopada, 2020

Novo normalno  promijenilo je pogled na posao i sve više firmi  organizira rad zaposlenika od kuće. Od ožujka je i u Hrvatskoj zabilježen značajan porast broja radnika koji rade od kuće.

Da u Hrvatskoj od kuće radi sve više ljudi pokazalo je i nedavno istraživanje portala Moj posao, provedeno na 900 zaposlenika i 75 poslodavaca. Prema njemu je polovina poslodavaca izjavila da njihova tvrtka omogućava uvjete za rad od kuće.

Podatak da većina onih koji rade od kuće to čini tek od izbijanja pandemije u usporedbi sa razvijenim zemljama pokazuje da je u Hrvatskoj taj trend tek na početku. U SAD-u je, zahvaljujući ubrzanom razvoju tehnologije, poticanje zaposlenika u pojedinim branšama da rade od kuće počelo još krajem ‘70-ih, jer se shvatilo da takav princip rada velikim tvrtkama donosi golemu uštedu novca te značajno povećava produktivnost zaposlenika. Danas u SAD-u na takav način radi više od 30 milijuna ljudi.

Da se nešto mijenja osjetili smo koncem veljače te kroz ožujak i travanj. Naša druga kolekcija kućnih papuča doživjela je u jesen i zimu 2019. toplu dobrodošlicu od strane kupaca i tržišta. Ponudili smo nove, svježe i zaigrane papuče koje su napokon i kod kuće mogle biti odraz stila. No, kako svaka sezona ima svoj početak koji donosi uzbudljiv izlaz na police naših partnera te isčekivanje reakcija, isto tako i kraj sezone sa kojim imate uvid u prodajne rezulate.

Kraj zimske sezone i lockdown koji smo imali u mnogo segmenata je donio neizvjesnost i zabrinutost ali mi smo primjetili i jedno svjetlo koje je tako jako blještilo da ga nismo mogli ignorirati. Kad sezona ima prodaju od 95% robe stavljene u promet moraš se zapitati što se to tako dobro dogodilo u ovo tako loše vrijeme?

Naravno, znali smo da naša dizajnerska rješenja pogađaju publiku, znali smo da smo se potrudili da papučama tehničkom izvedbom i kombinacijom materijala osiguramo svu udobnost koji bi netko htio imati u toplini i komforu svog doma ali opet rezultat je bio iznad očekivanja i tada lampica…..Lockdown je ljude vezao u kuće a ostanak kući znaći više vremena u papučama a to znaći da žene sa stilom još pozornije biraju svoje papuče te je naše putovanje dobilo jedan dodatan motiv.

Motiv da disimi? kolekcija papuča treba imati još jače naglašen dizajn u kojem se mogu prepoznati žene koje su do jučer u užurbanom tempu života svoj stil imale priliku pokazati na tom putu do posla, u uredu ili za vrijeme pauze a sada u svom stilu uživaju svom domu.

Pozivamo vas da isprobate naše papuče i pridružite se svima onima koji su u današnje vrijeme pronašli zadovoljstvo u novom normalnom životu.

Kućne papuče disimi? su proizvod koji obilježava jedinstveni dizajn i kvalitetni materijali. Ove papuče su neizostavni komad za osjećaj pripadnosti domu, ležernosti ali i dosljednosti svom stilu u udobnosti vlastitog doma.

Jedinstveni dizajn može se izvrsno kombinirati s različitim stilovima odijevanja. Pri tome se ne morate odreći osjećaja udobnosti i opuštenosti stopala.

Odaberite model koji će svaki vaš korak učiniti udobnim i zavodljivim. Za one koje žele jedinstvenu i udobnu obuću, izaberi jedan od 3 modela iz našeg web shopa ili potraži ostale modele iz naše kolekcije u najbližem Muelleru ili najbližoj Bipi.

disimi? papuče mogu se kupiti putem www.disimi.hr​ (link to https://disimi.hr/product-category/papuce/​) webshopa.