Super trik koji će vam pomoći spariti izgubljene čarape

by | 23 siječnja, 2020

Valjda ne postoji čovjek koji barem jednom u životu nije tragao za čarapom koja ‘kao da je u zemlju propala’. Najjednostavnije je, da biste izbjegli taj problem, svaki par smotati zajedno prije spremanja. No ako nemate tu naviku i čarape vam često nestaju, donosimo vam zgodan i kreativan trik kako si olakšati život.

Od komada drva napravite ploču pa ju najprije pobojajte i napišite nešto zgodno vezano za čarape, poput : ‘Dok se ponovno ne sretnemo’, ‘Odjel za izgubljene čarape’ ili ‘Usamljene čarape traže srodnu dušu’.

Lost socks! Until they meet again that is. What a fun sign to create for this wonderful client. #upperleftcreations #lostsocks #custommade #handpainted #darkwalnut #tillwemeetagain #homedecor #thankyou

Posted by Upper Left Creations, LLC on Недеља, 19. мај 2019.

Potom na dasku stavite vodoravno komad špage i na špagu nekoliko kvačica, ili kvačice zalijepite jednom stranom direktno na podlogu.

Ploču držite na zidu i na nju vješajte čarape kojima se zagubio par. S vremenom će se na ploči naći oba para ili ćete negdje u kući pronaći jedan, a drugi par će vas čekati na zidu.

Posted by Creative Ideas on Четвртак, 11. фебруар 2016.

Foto: Freshh Connection / Unsplash

IZVOR: 24SATA.HR