Gdje popraviti ili restaurirati tenisice? Imamo tri adrese u Zagrebu

by | 14 travnja, 2023
popravak tenisica

Kad omiljeni par obuće dođe svome kraju, jedino je logično baciti ga i kupiti novi. Međutim, što kad imate izbora i kad bi baš te vaše najdraže tenisice mogle potrajati još par godina? Naravno, ako ih popravite i restaurirate.

Jer upravo to moguće je napraviti na nekoliko adresa u gradu Zagrebu. Da biste im dali novo ruho, dovoljno je samo uputiti se na ove lokacije i rješenje prepustiti stručnjacima. Bilo da želite nešto popraviti ili restaurirati (obnoviti), fotografije koje ćete vidjeti u nastavku uvjerit će vas da je i ono nemoguće uistinu moguće.

Zašto kupovati novo ako možete obnoviti staro? Posebice ako je vama vrijedno.

U slučaju da trebate ovu uslugu, uputite se do postolarskog obrta Lepen Design, Recreated ili Shoe Cleanique.

Pročitajte: 5 savjeta kako kupiti bezvremensko i savršeno žensko odijelo

Lepen Design

Lepen design je postolarski obrt u Zagrebu, na Cvjetnom trgu od 1985. godine, gdje stručno, kvalitetno i ručno izrađuju udobnu žensku i mušku obuću po mjeri, od mekane prirodne kože te rade popravak obuće i održavaju obuću, torbe i slično.

U svojoj postolarskoj radionici također popravljaju cipele, tenisice, sandale, gležnjače, čizme, ostalu obuću, torbe, remenje i galanteriju. Popravci na obući uključuju: produljenje i širenje obuće, izradu potplata, izmjenu patentnih zatvarača, povisivanje i snižavanje cipele izmjenom pete, proširivanje i sužavanje čizama, popravak torba i remena…

Osim toga, demode obuću redizajniraju u novi model, mijenjaju oblik peta i ostalih dijelova cipele. Naravno, tu je i restauracija tenisica, cipela, čizama i ostale obuće, kao i svi ostali popravci koje trebate.

Ono što je odlično – svoju obuću koju trebate popraviti ili restaurirati možete im poslati poštom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepen design (@lependesign)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepen design (@lependesign)

Recreated

Recreated je tvrtka osnovana 2019. godine u Zagrebu u Hrvatskoj s ciljem rekreiranja stila, vraćanja novog izgleda i dodavanja novih kvaliteta vašoj obući, torbama i ostalim dodacima.

Kod njih možete svoju obuću odnijeti na personaliziranje, ali i na restauraciju te čišćenje. Zato, ako imate svoj omiljeni par obuće od kojeg se morate rastati, najprije trk u Recreated da ga vrate u prvobitno stanje i obnove njegovu čar te da ga možete nositi još neko vrijeme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RECREATED (@recreated.eu)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RECREATED (@recreated.eu)

Shoe Cleanique

Neovisno o tome radi li se o nošenim ili novim tenisicama, baš za sve imaju rješenje. Stare i iznošene vraćaju u gotovo prvotno stanje, dok na novima pretvaraju vašu maštu u stvarnost. Svakoj tenisici posvećuju se sto posto i prilagođavaju pristup ovisno o materijalu i vašim željama. Zvuči savršeno, zar ne?

Sve to u Shoe Cleaniqueu, koje je specijalizirano mjesto gdje možete ostaviti svoj omiljeni komad obuće na čišćenje, obnavljanje/restauraciju ili na personalizaciju vašeg komada obuće.

Uz uslugu čišćenja, nude i uslugu obnavljanja/restauracije vaših cipela. Rade opsežno i detaljno čišćenje cipela iznutra i izvana, pomno pranje vezica te vraćanje boje i vaše obuće u prvotno stanje.

Foto: Instagram, naslovna: @emperiance