Ovaj poznati buvljak nikako nemojte propustiti posjetiti za vikend

by | 8 rujna, 2023
buvljak rujan zagreb 2023

Drugog vikenda u mjesecu rujnu i s početkom nove sezone kreću i novi buvljaci i sajmovi, od kojih se jedan posebno izdvaja nadolazećeg vikenda.

Buvljaci su u posljednje vrijeme postali apsolutni hit, a mi s veseljem pratimo najnovije trendove i lokacije na kojima se odvijaju. Ovo su mjesta gdje možete pronaći prekrasne second-hand komade odjeće, obuće, modnih dodataka i raznih predmeta, dok istovremeno uživate u druženju i provedbi kvalitetnog vikenda.

Naravno, nije nikakvo čudo što su buvljaci postali izuzetno popularni i privlače raznoliku publiku, od mlađih do starijih generacija.

Ovo jasno ukazuje na rastuću svijest među ljudima o važnosti održivog načina života, recikliranju stvari i ponovnom korištenju. Oni koji posjećuju buvljake prepoznaju vrijednost darivanja predmeta i davanja drugima priliku da uživaju u njima, stvarajući tako održivu i odgovorniju zajednicu.

Ful Kul Buvljak u gradu Zagrebu

S novom sezonom dolazi i nova sezona Ful Kul Buvljaka koji će se održati na terasi Boogaloo u subotu 9. 9. 2023. s početkom u 10:00 i trajati će do 17:00!

Ulaz za posjetitelje je besplatan.

Na Ful Kul buvljaku, kao što je uobičajeno, pruža vam se prilika da istražite i uživate u raznolikim second-hand i vintage komadima odjeće, obuće te modnim dodacima.

Štandovi su prepuni ne samo odjevnih komada već i dragocjenih gramofonskih ploča, CD-ova, unikatnih rukotvorina, knjiga i stripova.

Za glazbeni užitak pobrinut će se DJ Tomi Phantasma.

Pročitajte: Dvije odlične radionice keramike u Zagrebu na kojima biste mogli uživati 

Foto: ViewApart iStock/Getty Images Plus via Getty Images