Frizura koju obožava generacija Z, a sve je popularnija i među milenijcima

Godine su samo broj

by | 8 ožujka, 2022

Bilo da volite voluminoznu boho-chic estetiku ili edgy i sleek, postoji frizura koja, sudeći prema društvenim mrežama, dominira ove sezone i može podnijeti baš sve estetike.

Riječ je o space buns (punđice), koje obično povezujemo s ljetnim glazbenim festivalima, no sve češće ih vidimo u dnevnim ili večernjim izdanjima jer ih možete potpuno prilagoditi svom stilu i outfitu u tom trenutku. To najbolje dokazuje i pretraživanje po Pinterestu, koje već sada govori da je space buns jedna od najtraženijih frizura ove godine. Čak i neovisno o dužini ili teksturi vaše kose, ovo može biti frizura gotovo za sve, što potvrđuje i činjenica da je popularnost stekla i kod publike koja je starija od generacije Z.

Kako napraviti space buns?

Potrebna vam je četka za kosu, gumice, ukosnice i lak za kosu. Nakon što počešljate kosu, razdijelite je na dva jednaka dijela i pripazite da budu što ravnija i preciznija kako bi vam veličine punđica ispale jednako. Zatim napravite visoke repove/kečke i dobro ih zaližite kako vam kosa ne bi ispadala. Postavite ih na mjesto gdje će biti pozicionirane vaše punđice koje ćete kreirati tako da ih jednostavno motate oko gumice za kosu. Učvrstite ih ukosnicama koje se poklapaju s bojom vaše kose. Na kraju cijelu frizuru učvrstite lakom za kosu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cardi B (@iamcardib)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Australian Artist (@bel_pipsqueekinsaigon)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emma Willis Makeup & Hair (@emmawillishmu)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lizzo (@lizzobeeating)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lesley (@freshlengths)

Foto: chrissappellton1/Instagram