Frizura iz Netflixove serije postala je hit, a nose je zvijezde poput J. Lo i Kylie Jenner

by | 12 studenoga, 2020

Porastom broja produkcijskih kuća te serija koje neprestano nadmašuju jedna drugu, dosad smo već morali naučiti da dobru seriju ne čine samo dobri glumci i dobra priča.

Dobra je serija puno više od toga, a ono nešto, što nas tjera da se ludo zaljubimo u njezinu priču, definitivno je i estetika. Nije nepoznanica da dobre serije diktiraju modne trendove za kojima poludi cijeli svijet. Smještena u pedesete i šezdesete godine prošlog stoljeća, serija The Queen’s Gambit izvukla je ono najbolje od tadašnjih trendova te ih pokazala kroz Beth, ekscentričnu glavnu junakinju. Napretkom radnje Beth se od čudakinje, koja nosi zastarjelu odjeću, polako pretvara u djevojku sa stilom.

Ono po čemu definitivno odskače jest njezina narančasta boja kose te frizure koje ćete odmah poželjeti imati. Za seriju su korištenje perike, koje su pomno stilizirane dan prije kako bi se bile savršene na setovima. Neke je ljude iznenadila i pomalo rastužila činjenica što se ne radi o pravoj kosi iznimno talentirane Anye Taylor-Joy, no više je bilo onih koji su odlučili slijediti oživljene trendove frizura iz 60-ih.

Među njima su se našle i poprilično velike zvijezde kao što su J. Lo, Dua Lipa, Kylie Jenner, Kim Kardashian te Keke Palmer. Prema riječima stručnjaka, frizuru je poprilično lako napraviti ako ste navikli fenirati se sami. Sve što trebate učiniti je pomoću četke za uvijanje izviti kosu prema van te napraviti volumen ili repić na vrhu glave. U nastavku pogledajte kako su to učinile neke od svjetski poznatih ljepotica.

 

View this post on Instagram

 

Who likes a glam @jlo 🔥 #chrisappletonhair

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

 

View this post on Instagram

 

@halstonsage you’re a DREAM! #hair @chadwoodhair @fekkai

A post shared by pooʍ pɐɥɔ (@chadwoodhair) on

 

View this post on Instagram

 

Channeling my inner Bree Van de Kamp with the amaze @themanestyle and @brookesimonsmua 💕 💎

A post shared by Grace McGovern (@gracemcgovern) on

 

 

Foto: YouTube, Kylie Jenner/Instagram, Dua Lipa/Instagram, Chris Appleton/Instagram, Grace McGovern/Instagram