Jednostavna rutina njege kože po kojoj su Francuskinje poznate ima samo 4 koraka

by | 6 lipnja, 2020

Kvalitetna rutina Francuskinja, koje osim stila imaju i elegantan ritual ljepote, uključuje tek nekoliko osnovnih koraka, kao što su čišćenje, hidratizacija i obavezni zaštitni faktor.

“Mi želimo jednostavnost, pa se držimo omiljenih proizvoda godinama, vjerne smo osnovama koje nam odgovaraju”, komentirala je dr. Marine Vincent, osnivačica kompanije The French Pharmacy za Vogue.

Kvalitetna rutina Francuskinja, uključuje 4 etape kao što su čišćenje, hidratizacija, zaštitni faktor i – malo crvenog ruža.

Njihova je rutina uvijek bila minimalistička, jer zdrava je koža osnova svakog izgleda, no glavno pravilo je da nikad ne izgleda preuređeno.

“Rijetko ćete kod nas vidjeti umjetne trepavice i umjetne nokte. Mi prigrlimo svoje mane i nesavršenosti, upravo nas to čini posebnima”, komentirala je liječnica, i sama Francuskinja. One će rijetko ići na sunce, a ako idu, na koži je zaštitni faktor te će navečer uvijek skinuti make-up.

“Većinu francuskih omiljenih brendova formulirali su ili liječnici ili farmaceuti, stoga nije ni čudo da su neki proizvodi kod nas uvijek popularni”, otkriva dr. Vincent proizvode koji su u fokusu brojnih Francuskinja.

IZVOR: 24SATA.HR

Foto: Instagram