Fracomina kolekcija inspirirana burgundy bojom

by | 16 listopada, 2019

Intenzivna, raskošna i aristokratska – sve su to pridjevi koji krase boju vina, popularno zvanu burgundy, koja postaje modni imperativ za trendi jesen/zimu 2019.

Jedan od poželjnijih jesenskih komada su Fracomina haljine s romantičnim cvjetnim motivom koji nije više rezerviran samo za ljeto i proljeće, nego je savršen za svaki jesenski i zimski ormar. Kombinacija tamnocrvene, smeđe ili moderne ljubičaste s kariranim uzorkom ili popularnim prugicama idealan je izbor za sve prilike. Osim ženstvenih i zaigranih haljina koje se savršeno kombiniraju s trendi čizmicama, možete odabrati profinjeni sako ili hlače. A uz takav sofisticirani look bit ćete spremni za sve poslovne izazove.

Jesenske modne kombinacije nisu potpune bez modnih dodataka, zato Fracomina predstavlja burgundy torbe svih oblika kojima ćete privlačiti poglede gdje god se pojavili.

Za jesen i nadolazeću zimu jedno je sigurno – burgundy ne samo da će biti najdraža boja svim ljubiteljima mode nego će prevladavati i gradskim ulicama.

Tagovi: