FASHIONISTI, PRIPREMITE SE! See Concept stiže u Hrvatsku!

by | 29 lipnja, 2016

Kada je ponuda modnih brendova u pitanju, domaća scena svakim danom postaje sve bogatija i raznovrsnija. Hrvatskim kupcima ovih će dana tako dostupan postati i asortiman naočala malog pariškog brenda See Concept, koji je u kratkih nekoliko godina na tržište uspio lansirati niz inovativnih proizvoda i među svoju vjernu publiku uvrstiti mnoge poznate žene, poput francuske ikone stila Inès de la Fressange i švedske modne blogerice Kenze.

see concept6

See Concept startao je na pariškoj sceni 2010. godine, kada je predstavio See Up, prve samoposlužne naočale za čitanje, koje su bile dostupne za korištenje u hotelima, bankama i osiguravajućim kućama. Ubrzo je uslijedila kolekcija za dom See Home naočala na stalku i See Magnet naočala s magnetom za držanje na hladnjaku.

see concept4

Daljnje proširenje kolekcije dogodilo se kada su osnivači brenda i dugogodišnji prijatelji Charles Brun, Xavier Aguera i Quentin Couturier primijetili kako je ponuda tradicionalnih naočala za čitanje prilično skromna po pitanju stila i kvalitete.

tokyobanhbao

Njihova Reading kolekcija, uvedena 2013. godine, obuhvatila je 18 modno osviještenih stilova dioptrijskih naočala, a sasvim logičnim slijedom zatim je rođena i kolekcija Sun, sunčanih naočala sa i bez dioptrije, pa kolekcija Screen koja smanjuje štetan utjecaj dugotrajnog gledanja u računalo ili televizor te naposljetku kolekcija Junior za klince.

lea.pazandromy

Naočale su dostupne u nekoliko različitih okvira bezvremenskog i pomalo retro karaktera te raznolikim kombinacijama boja okvira i stakala, što kompletnu kolekciju čini uistinu bogatom i idealnom za sve dobne skupine, sve potrebe i sve prilike. Modeli su lagani i fleksibilni, visoke kvalitete i pristupačne cijene, stoga ne čudi veliki interes i popularnost koju su izazvali u redovima modne publike.

partner_foredeimarmi

Samo šest godina kasnije, See Concept dostupan je na 3500 prodajnih mjesta u 30 zemalja, uskoro i u Hrvatskoj, a u Parizu se njegov dućan smjestio u samom srcu grada svjetlosti i neposrednoj blizini Louvrea. Brend See Concept ima i web shop, u kojem se pobliže možete upoznati s ovim cool sunčanima naočalama, koje će, bez sumnje, osvojiti i hrvatske ulice.

IZVOR: Journal.hr