Fashion news: Cipele Impera s potpisom Christiana Louboutina

by | 15 svibnja, 2014

Dvije fashionistice su već lude za njima: Rihanna i Alessandra Ambrosio.

CL

Njegove cipele smatraju se prestižem, accessoiresom koji i prije lansiranja postaje must have. Ništa manje nismo niti mogli očekivati kada je Louboutin predstavio svoju proljetnu kolekciju. Svaki model je odmah postao predmet žudnje milijuna žena diljem svijeta, među kojima je bila i još uvijek je pjevačica s Barbadosa, koja ne izlazi iz njegovih cipela. Ali doslovno!

Dok joj se u izboru odjeće dogodi i poneka „katastrofa“, u izboru cipela Rihanna ne može pogriješiti. A i kako bi kada nosi classy Louboutina. Najnoviji Rihannin crush je model Impara, vrtloglavo visoke potpetice (dostupne u bijeloj, zlatnoj i crnoj boji), kojem nije odoljela niti brazilska manekenka Alessandra Ambrosio.

Model najviše podsjeća na čipku i veže se oko članka što nas je podsjetilo na svojevrsne rimljanke. Paparazzi su do sada puno puta uhvatili Rihannu kako nosi ovaj model u kojem je pratila i Fashion Week početkom veljače.

Rihanna

Druga fashionistica koja se pokazala kao veliki obožavatelj ovih cipela je model Alessandra Ambrosio koja je za jedan nedavni događaj izabrala baš ovaj model u bijeloj boji.

AA

Izvor: elle.rs
Foto: Instagram