Fanovi ljuti zbog remakea filma o Mary Poppins!

by | 19 rujna, 2015

SJEĆATE se priče o brižnoj dadilji koja ima neobične moći?

Disney je objavio kako kreće sa pripremama za snimanje nove verzije filma u kojem je briljirala Julie Andrews 1964. godine i tako osvojila Oscara.

Radnja će se odvijati 20 godina nakon originalnog filma, dakle u srednjim 80-ima pa klinci još neće imati Facebook i Instagram što bi moglo potpuno promijeniti originalnu priču, no Banksovi će možda već imati svoju djecu.

Ovu vijest fanovi nisu dobro primili jer smatraju kako bi to Poppins moglo pokazati u mračnijem svijetlu i kako je nemoguće u modernije doba dobiti vedre trenutke iz doba kada su djeci jedina zabava mogle biti knjige, igranje i šaranje bojicama.

“Disney! Ne možeš napraviti remake Mary Poppins! Miči svoje prljave ruke s nje ti pohlepni kradljivče grobova!”, samo je jedna od bijesnih poruka koje su fanovi na Twitteru obavili ogorčeni fanovi.

Ljuti fanovi otišli su i korak dalje te proširili glasine kako će film režirati poznati “mračnjak” Tim Burton te kako će glavnu ulogu glumiti Cate Blanchett te su napravili lažni poster koji je zavarao mnoge.

Izvor: Life Content
Foto: PR