Najnoviji beauty trend je “podizanje obrva”. Evo što o njemu morate znati

by | 1 veljače, 2020

Već posljednjih nekoliko godina u modi su razbarušene, bujne obrve. Kozmetičari su to odlučili dovesti na jednu novu razinu i to tehnikom koja je u kratkom vremenu u potpunosti zaludila žene diljem svijeta.

Riječ je podizanju obrva, poznatijem kao brow lamination. Ovaj tretman, kako piše Marie Claire, jamči postojanost od šest do osam tjedana, a dlake obrva začešljane su prema gore.

https://www.instagram.com/p/B7fyX-1ofDl/?utm_source=ig_embed

Podizanje obrva radi i popriličan broj salona ljepote u Hrvatskoj, a riječ je o tehnici koja se radi kremom koja razdvaja i opušta dlačice obrva kako bi se što lakše stilizirale, a nakon nje se nanosi neutralizator koji pojačava voluminoznost i fiksira obrve. Ovaj tretman može u potpunosti promijeniti izgled vaših obrva, a osim volumena može ih i produžiti. Mnoge su ga žene bez razmišljanja odlučile isprobati jer nije trajan pa tako može biti sjajna zamjena za popularno japansko iscrtavanje obrva.

Cijene ovog tretmana variraju od salona do salona pa se tako negdje može napraviti za 200, a negdje za više od 500 kuna.

IZVOR: INDEX.HR