Evo gdje večeras…

by | 15 prosinca, 2015

Rodozio do Brasil poziva vas na nezaboravno slavlje! U ukusnom mesu sa churrasco žara i brojnim blagdanskim specijalitetima ovaj utorak, 15. prosinca 2015., u 19 sati možete uživati uz zavodljive zvukove poznatih brazilskih glazbenika – Marca Antonia da Coste i Daniele Procopio.

Marco Anotnio da Costa 2

Uz profesionalne samba plesačice koje u Rodizio do Brasilu uvijek podignu atmosferu ovaj utorak dodatno će ju začiniti dvoje proslavljenih jazz glazbenika iz ove daleke zemlje.

Interijer Rodizio do Brasila

Marco Antonio da Costa glazbom se bavi doslovno od malih nogu. Već sa 5 godina počeo je svirati klavir i kasnije gitaru. Njegovi albumi međunarodno su priznati i od početka karijere surađivao je s brojnim renomiranim jazz glazbenicima. Od prije poznat zagrebačkoj publici Marco Anotonio ovaj put svojim će toplim skladbama na gitari razveseliti sve goste restorana Rodizio do Brasil uz pratnju Daniele Procopio. Ta pjevačica i kantautorica u glazbi je još kao mlada djevojka pronašla svoje sigurno utočište i od tada u njezinim pjesmama o unutarnjem miru i harmoniji uživaju svi ljubitelji profinjenog i laganog zvuka.

Churrasco

Njihova glazba koja miješa jazz i melodije uličnih karnevala Brazila izvrsno će nadopuniti okuse ove egzotične zemlje po kojima je Rodizio do Brasil poznat. Od deset vrsta mesa pečenih na churrasco žaru i posluženih na sabljama koje možete jesti u neograničenim količinama, do jakobovih kapica, lososa, ananasa pečenog na žaru ili popularnog kolačića Brigadeiro – ova glazbena blagdanska večera zaista je za pamćenje.