Elle Macpherson otkriva tajnu sjajnog izgleda u 50. godini

by | 12 kolovoza, 2014

Na prvi pogled sigurno nitko ne bi rekao da Elle Macpherson ima 50 godina. A na drugu bi vjerojatno svatko zaključio da ima tek nešto više od 30.

el-mekfirson

Ali, slavna ljepotica u ožujku ove godine proslavila je upravo spomenuti “okrugli” rođendan, a sad je u razgovoru za “Huffington Post” otkrila kako uspijeva izgledati mladoliko. Ona, naime, smatra da je sve u glavi.

“Fizički se ne osjećam drugačije nego kad sam imala 40 ili 30. Sigurno tu i genetika igra ulogu i mislim da je do otprilike 30. godine genetika odigrala glavnu ulogu u izgledu. Nakon toga radi se o tome kako tretirate svoje tijelo”, poručila je i dodala da je mladenački izgled rezultat toga da se “osjećate dobro”.

Naravno, u sve je ubacila i malo reklame, pa je naglasila i da joj puno pomaže alkaliziranje organizma, budući da je nedavno pokrenula svoju liniju alkaliziranih proizvoda.

“Vjerujem da je za mene, za moje tijelo, za način na koji živim, takav način prehrane veliki faktor, zbog toga se osjećam dobro, a rezultat je dobar izgled”, poručila je.

Fot: Twitter