Dva najprodavanija Becca proizvoda vratila su se u prodaju

Sretne vijesti

by | 10 siječnja, 2022

Prošle godine, kad.je odjeknula vijest da se Becca, jedan od najboljih beauty brendova gasi, svi smo bili u šoku, ali i obnavljali zalihe svega što volimo kako nam ne bi tako brzo ponestalo najdražih sjajnih make up proizvoda.

Becca je bio brend koji je prepoznatljiv po sjajnoj koži, odličnim formulama proizvoda i highlighterima koji bi bili savršeno mljeveni i lako nosivi. Neki od Becca proizvoda dobili su čak i status kultnih proizvoda, a jedan od njih je i The Shimmering Skin Perfector u Champagne Pop boji, koji smo mogli vidjeti kod pregršt YouTubera, baš kao i Under Eye Brightening Corrector čije kopije možemo vidjeti od raznih brendova, ali samo je jedan original.

Srećom, dva naša najdraža Becca proizvoda vraćaju se, i to u istoj formuli. Ne, nije riječ o povratku cijelog brenda, već je sestrinski Smashbox odlučio držati proizvod pod sobom. Under Eye Brightening Corrector je jedan od onih proizvodima za kojima posežu najčešće visažisti koji tvrde kako je to jedan od rijetkih full coverage korektora vidljivih na koži, a efektivno uklanja crvenilo i tamne podočnjake bez da isušuje kožu. Formulacija je idealna jer kombinira pametne pigmente koji odbijaju svjetlost s okoloočnog područja, zbog kojeg koža izgleda svjetlije, a ne s nekoliko slojeva šminke na sebi. Dolazi u četiri različite nijanse, drukčijih podtonova, vrlo kremaste teksture koja se odlično kombinira s drugim korektorima i puderima. Drugi proizvod je Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter, koji je ultimativno jedan od najboljih i najsitnije mljevenih highlightera koje smo probali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Smashbox Cosmetics (@smashboxcosmetics)

Dobar početak radnog tjedna. Sve proizvode možete kupiti ovdje. 

 

Foto: Smashbox/Instagram