Modna priča Đurđice Vorkapić i brenda Hippy Garden obilježila je Božić u Zagrebu

by | 24 prosinca, 2023

Sve započinje izborom, a pjesmom Imagine Johna Lennona Hippy Garden je svoje stvaralaštvo okrunio vrhunskom modom i dao snažnu poruku u ovo blagdansko vrijeme.

Jedinstveni modni brend Hippy Garden jučer je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade održao svoju ekskluzivnu modnu reviju za 2024. Revija pod nazivom “It All starts with a choice” postala je apsolutno neodoljiva i prije no što su modeli uopće prošetali pistom, a sve zbog impresivne atmosfere koja je odisala modnom profinjenošću Hippy Gardena.

Na ovoj  inspirativnoj večeri uzvanici su sjedili uzduž dva duga raskošno dekorirana stola. Stotine mirisnih svijeća i niski dim uokrug cijele dvorane upotpunili su ovaj ambijent, a Hippy Garden je prikazao svoju dobro znanu snažnu i urbanu modnu ženu.

Još davne 2015. godine dizajnerica Đurđica Vorkapić je pokazala jedinstvenu viziju modnog stvaralaštva, a upravo je ta vizija činila i okosnicu jučerašnje modne revije  koja je mahom nastala kao inspiracija svoje prethodne couture kolekcije „Marquise Maestozo“ prikazane baš u prosincu u istoj dvorani davne 2015.

Đuđica Vorkapić oduševljava svojom modnom vizijom

Tom prigodom je na oduševljenje svih ušetao bijeli konj, a sada na vrlo emotivan način uz taktove bezvremenske pjesme Imagine, Johna Lennona vrhunac kolekcije je zaokružio model u predivnoj izuzetno slojevitoj bijeloj haljini.

“Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup”, rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Hippy Garden je i dalje omiljeni domaći modni brend

Predstavljena kolekcija  je u cijelosti prožeta trajnim glamurom  i nezaobilaznim hipijevskim štihom.Neki od najupečatljivijih voluminoznih lookova uključivali su duge haljine izrađene s autorskim printom na organdi materijalu, svili i umjetnoj koži.

Poštujući kod brenda naglasak je na modele koji prate liniju tijela ili su pak raskošno formirani u struku, dok su tkanine bogatih tekstura s naglašenim volumenom u baznim crnim tonovima besprijekorno ukomponirani u cijelu kolekciju.

Poseban romantičan moment upotpunio je ručno izrađen nakit od sjajnih crnih perli i brušena kamenja sa rukavicama izrađenih od umjetne kože.

Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom.

 

 


FOTO: Matea Smolčić Senčar
FOTO: Deyan Barić
VIDEO: Dino Šenčar
MUA: Sanja Agić
KOSA: Perman Aveda Koncept