Hladnoća i suhi zrak najveći su neprijatelji vaše kose – evo kako joj možete pomoći

Pronašli smo proizvode koji pomažu kod svih stanja kose

by | 27 studenoga, 2023

Hladnoća izvana i suhi zrak grijanih prostorija najveći su neprijatelj vaše kose koja se isušuje, puca, gubi sjaj, volumen i općenito – počinje izgledati beživotno. Najčešće pogreške koje radimo zimi su pranje kose vrućom vodom ili stalno korištenje uređaja za toplinsko oblikovanje kose, pa čak i ako prečesto peremo kosu.

Ako mijenjamo rutinu njege kože, isto tako bilo bi poželjno promijeniti i rutinu njege kose. Zimi bi se trebalo fokusirati na šampone i regeneratore za hidraciju te kosu njegovati uljima da biste potaknuli zadržavanje vlage stvaranjem zaštitnog sloja na kosi.

Ducray pomoćnici

Ducray linija protiv ispadanja kose namijenjena je jačanju beživotne i oslabljene kose, koja ispada. Šampon i regenerator namijenjeni su čestoj uporabi te jačaju oslabljenu i beživotnu kosu. Losioni protiv ispadanja ciljano djeluju ovisno o tipu ispadanja kose, povremenom ili kroničnom te ovisno o ispadanju kose kod muškaraca ili kod žena. Ducray Neoptide EXPERT serum smanjuje ispadanje i potiče rast kose posebice kod kroničnog ispadanja kose kod žena i muškaraca. Lagan i neljepljiv serum, nije ga potrebno ispirati, a omogućava lako oblikovanje kose.

Dodatak prehrani, kapsule, upotpunjuju cijeli tretman. Anacaps REACTIV kapsule sadrže biotin koji doprinosi održavanju normalne kose i kože i niacin koji doprinosi održavanju normalne kože, a piju se jednom dnevno.

Ducray Anaphase+ regenerator za jačanje kose pomaže kod beživotne kose te služi za jačanja kose. Uz to je i nadopuna tretmanima protiv ispadanja kose.

Kelual DS linija primjenjuje se kao potporna njega vlasištu sklonom seboroičnom dermatitisu. Namijenjena je ljuskavim stanjima ponavljajuće prhuti praćenim svrbežom i crvenilom lica, tijela i vlasišta. Kelual DS tretman šampon preporučuje se kod ponavljajućih oblika prhuti, što uključuje crvenilo vlasišta i intenzivan svrbež ili kao potporna njega vlasišta sklonog seboroičnom dermatitisu (SD). Svrbež je umiren od prve uporabe. Smiruje crvenilo i dugotrajno uklanja prhut, a formula je sigurna za obojenu kosu.

Ducray proizvode pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

 

Fotografija: Prostock-studio/Shutterstock