Nakon viralne Dr. Jart kreme, stigao je i serum za koji već postoji lista čekanja

Serum koji popravlja nepravilnosti

by | 10 siječnja, 2022

Ako ste iole pratili beauty svijet prošle godine, sigurni smo da ste čuli za Dr. Jart Cicapair Tiger Grass Correcting kremu koja djeluje poput pudera dok pritom tretira kožu kao skincare proizvod.

Riječ je o kremi koja je osvojila srca mnogih zbog svoje praktičnosti i prirodnog izgleda koji daje dok čini kožu savršeno zaglađenom i prekriva sitne nepravilnosti. Iako je ljudi većinom obožavaju, ova krema nije za one ljude s tamnijim tonom kože, jer bi vas mogla posvijetliti i učiniti lice sivim, no ako je ton vaše kože kompatibilan s bojom koju krema ostavlja, ovo je proizvod za vas.

Doduše, možete isprobati Tiger Grass Camo Drops Color Corrector sa zaštitnim faktorom, serum koji je izašao nakon ove proslavljene kreme i ima sličan efekt kao i krema. Imaju teksturu seruma, a formulirane su s tigrovom travom za koju je poznato da smiruje crvenilo i iritacije. Također, formula sadrži patentiranu Cicapair tehnologiju brenda, koja uključuje mješavinu hidratantnih i protuupalnih sastojaka i antioksidansa, poput niacinamida i ekstrakta arnike. Camo Drops također sadrže mineralnu zaštitu od sunca.

Kad se nanose, baš kao i krema, svijetlozelene su boje, no boja se prilagođava vašem tonu kože i odmah se upija. Prekrivna moć je lagana kada su u pitanju akne, no za sitne mrljice i crvenila svakako djeluje. Tekstura mu je jako lagana, gotovo neosjetna, a brend tvrdi da njegovo je djelovanje cijeli dan. Preporučljiv je prvenstveno za one ljude koji ne vole nositi make up, no žele lagano prekriti nepravilnosti.

Naravno, za serum postoji i lista čekanja, kao što je bilo i za očekivati s obzirom na popularnost sestrinske kreme.

Foto: Dr. Jart / Instagram