Iza brenda Akoya stoje dvije sestre, a komade od muslina obožavat ćete nositi

by | 2 rujna, 2022
akoya women

Vjerujete li u to da ako nešto čvrsto i jako želite, nema toga što će vas spriječiti da tu želju i ostvarite? Upravo to napravile su Ivana i Kristina, dvije sestre koje stoje iza brenda Akoya. Iako posve različite struke, one su spojile svoje vizije i znanja i napravile nešto fantastično. Njihova prva kolekcija pod nazivom “Faith” napravljena je od muslina, prirodnog materijala koji je savršen na dodir i pruža točno ono što svakoj ženi treba. I ujutro i navečer.

Zato je i napravljena kolekcija spavaćice, kimono te komplet top i hlače. A vjerujemo da je to tek prva u nizu. Popričali smo s vlasnicama brenda, pročitajte što nam otkrivaju:

Za početak, tko stoji iza brenda Akoya?

Iza brenda stoje dvije sestre, Ivana i Kristina. Kristina je po struci kuharica koja posljednjih sedam godina intenzivno njeguje svoju želju za šivanjem. Željela je svoju potrebu za kreativnošću i potrebu da svoje ideje koje žive u njenoj glavi realizira. Ivana je iz svijeta financija i o tome zna sve. Kroz razgovore te međusobnu podršku i potporu rodila se ideja o pokretanju brenda.

Kako ste došli na ideju?

Naša vizija jest dizajnirati proizvode zbog kojih ćeš se osjećati sjajno i udobno dok liježeš u krevet. Željele smo da sa tom mekoćom provodite svoja jutra u  meditaciji, uz omiljenu knjigu ili uz kavu i doručak. Naša vizija je da svaki proizvod koji dizajniramo bude nježan, mekan, udoban i prirodan.

Pročitajte: Kućni ogrtači u kojima pozdravljamo ljeto i čekamo jesen

akoya women

Što nudite i od kakvog su materijala napravljeni vaši proizvodi?

Prva kolekcija “Faith” sastoji se od tri komada: spavaćica, kimono te komplet top i hlače. Proizvodi su napravljeni od prirodnog materijala muslina, koji je mekan na dodir i pruža udobnost.

Gdje se šivaju spavaćice i sve iz ponude te kako ih se može naručiti?

Sve se radi u Hrvatskoj, važno nam je da je sve lokalno izrađeno. Kristina šiva spavaćice, dok smo za tanjuriće za nakit dogovorili suradnju sa brendom @peks_madebypetra iz Splita. Planiramo i proširiti našu ponudu. Cilj brenda je učiniti spavaću sobu udobnom i lijepom jer kada nam je lijepo, u našem domu osjećamo se bolje.

akoya women

akoya women

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Akoya (@akoya_women)

Foto: Instagram