Domaći brend predstavio novu kolekciju sportske odjeće za žene

Domaći brend I CAN ICON predstavlja ljetnu sportsku kolekciju 2021.

by | 16 lipnja, 2021
Sportska kolekcija za žene, I

Domaći modni brend I CAN ICON plasirao je na tržište novu kolekciju sportske odjeće za žene koja s otvorima kod dugih tajica na bedru, kod kratkih tajica na bokovima i na leđima kod “Y” topa te neonski narančastom bojom ovog ljeta daje novu definiciju senzualnosti, ženstvenosti i sportske elegancije. Vjerujemo da je odlična sportska odjeća prvi korak do odlično odrađenog treninga koja u skladu s dobrim mindsetom vrlo brzo postiže svoj cilj.

Novu sportsku kolekciju odlikuju jednostavne crte dizajna te precizno izrađeni krojevi i rezovi koji kreiraju iluziju izduženih nogu te savršen oblik tijela, a I CAN ICON pruža najbolju kvalitetu za najbolju cijenu. Sve to u kombinaciji s neon narančastom bojom te brzosušećim, 100 % neprozirnim materijalom priuštit će vam onaj fenomenalan osjećaj u vlastitoj koži ovog ljeta koji, vjerujemo, svaka žena priželjkuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I CAN ICON (@i_can_icon)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I CAN ICON (@i_can_icon)

sportska kolekcija za žene

 

Cilj stvaranja “activewear” kolekcije bio je da u svakom slobodnom trenutku ženi bude ponajprije udobno te da se osjeća najbolje što može u svojoj koži. Modnu osviještenost kroz aktivan život pružit će X/must-have/X sportski komadi koji su osim za trening, poželjni i za svakodnevno nošenje te izlazak u grad.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I CAN ICON (@i_can_icon)

Kako dolazi do inspiracije za sportske kreacije, vlasnica brenda i dizajnerica Petra Pavlic Malović ističe: “Kreiram ono što ne mogu nigdje kupiti, a želim nositi. Putem razmatram i krajnji osjećaj, u čemu ću se najbolje osjećati kad jurim za jednogodišnjim djetetom ili na brzinu skoknuti na kavu, u dućan, a da izgledam pristojno i ležerno te istovremeno moderno i ženstveno.”

I CAN ICON kolekcija dostupna je putem web shopa www.icanicon.hr