Domaći BREND odjeće predstavio novu kolekciju koja se može nositi na više načina

by | 15 lipnja, 2020

BREND je dizajnerska obitelj koja živi dizajn u više oblika. Bračni supružnici s troje malene djece od sedam mjeseci, dvije godine i četiri mjeseca žele zadržati svoj identitet jer, kako kažu, nije bitno ime, nego ono što stvore.

Obitelj im je na prvome mjestu i temelj je svega te od radosti koju dobivaju kroz obitelj dolaze i same ideje za dizajn te kreativno nasljeđe. Svaki novi dizajn njihove odjeće smatraju pomakom u novu, divniju stvarnost.

Jedan odjevni predmet poput košulje, može se nositi na četiri načina, kao i nova poslovna košulja koja dolazi s vlastitim ovratnikom od istog materijala jer nema gumbe. Prema tome, može se stilizirati prema preferenciji kupca; zakopčana do grla ili bez ovratnika, što mijenja vizualizaciju stila iz poslovnog u ležerno, za druženje na večerama ili šetnju po gradu.

BREND je svaka žena za sebe, kako kaže dizajnerica, te izdvaja: ”BREND ste vi sami za sebe jer je svaka žena prekrasna stvarnost i doživljaj ljepote neovisan o konstituciji nametnutih standarda.” Zato iz njihovih kreacija isijava doza umjetnosti i posebnosti. Nadalje ističu kako je najvažniji dio BRENDA zapravo doživljaj svakog predmeta kojeg stvaramo sami svojom osobnošću. Svaka žena svojim posebnim “ja” čini kreaciju jedinstveno njezinom.

”Želimo prenijeti beskonačnu radost svakog komada koji je ručno izrađen, tako da kroz godine postojanja BRENDA i svakog odjevnog predmeta kojeg žene uzmu u ruke, osjećaju kvalitetu i svoju vlastitu važnost u svakoj prigodi. Svi smo mi dio ovog svijeta slagalica, a bez jednog komada slika svijeta nije potpuna”, ističe BREND. Uz svaki predmet, žena dobije i njihovo vlastoručno pismo jer smatraju da širenje dobrog dizajna i dobrote počinje od nas samih. Poručuju kako je važno brendirati sebe i time početi mijenjati svijet na bolje mjesto, za naše prijatelje, obitelj i djecu koja će trebati taj bolji svijet.

Na fotografijama predstavljaju komade iz svoje nove kolekcije DIVA haljina te poslovnih suknji s iznimno visokim strukom koje se mogu stilizirati za baš svaku prigodu. Za kraj, prenose nam poruku ljubavi, kako između sebe tako i prema planetu Zemlji, koji pati zbog prevelike potrošnje odjeće i zagađenja; ”Kupujmo manje, kupujmo kvalitetno. Volimo vas, volite se. Vaš BREND.”

Model: Golda Pamić

Hair & Make-up: Stella Mešić

Fotografije: Stella Mešić